Het is écht over: Gordon verwijdert alle foto’s met ex-verloofde

Nederland schrikt vandaag wakker: de relatiebreuk tussen Gordon en zijn ex-verloofde Gavin Rozario is een feit. Beide heren hebben vannacht ál hun gezamenlijke Instagram-foto’s verwijderd.

Gordon en Gavin Roz © Instagram

Het zit Gordon ook nooit mee op liefdesgebied. Waar hij in het weekend nog opgetogen naar Melbourne vloog om zijn verloofde Gavin Rozario weer in de armen te sluiten, was hij anderhalve dag later alweer thuis in Dubai. Privé-baas Evert Santegoeds meldde gisterenmiddag dat het waarschijnlijk over en uit is tussen de heren.

Over en uit

En dat is nu Insta-official: zowel Gordon als Gavin hebben ál hun gezamenlijke foto’s van Instagram verwijderd. Er is niets meer te zien van de afgelopen maanden die ze samen doorbrachten. Bovenaan Gordons Insta-pagina prijkt nu weer een fotootje van zijn wereldreis in januari. Tijdens die reis leerde hij Gavin kennen, in Melbourne.

De relatiebreuk van de heren was gisterenavond nog niet bevestigd, wat leidde tot volop speculaties in de showrubrieken op tv. “Ik heb hem geappt of alles oké is en daar heeft hij niet op gereageerd, dus ik weet ook de stand van zaken niet”, zei zijn goede vriend John van den Heuvel in de studio van RTL Boulevard.

Geen commentaar

Luuk Ikink kwam aan het eind van de Boulevard-uitzending nog met breaking news, namelijk een reactie van Gordons manager: “Gordon kiest ervoor om geen commentaar te geven.”

Verslaggever Aran Bade: “Dat is geen goed teken, nee, want anders had je het nu ontkracht, toch?”

Evert Santegoeds in Shownieuws: “Er moet in Melbourne iets voorgevallen zijn, wat maakte dat Gordon vrijwel onmiddellijk is teruggevlogen. Het huwelijk lijkt er niet meer te gaan komen. Wat de achtergronden zijn is nog niet duidelijk. Ik denk dat we nog wel een keer gaan horen wat er aan de hand is.”

Shitstorm

Showkenner Bart Ettekoven noemt de relatiebreuk geen verrassing. “De breuk an sich komt natuurlijk niet echt… We kennen allemaal z’n geschiedenis, toch? Het komt niet als een volslagen verrassing. We gunnen het hem allemaal, maar waarom zo snel?”

Fotograaf William Rutten: “Het kan ook gewoon een ruzietje zijn even en dat het volgende week weer goed is.”

Evert: “Nee, want dan had hij dat gezegd vandaag en hij zegt helemaal niks. Hij zit er helemaal doorheen. Ik denk dat hij ook ontzettend opziet tegen de shitstorm die weer op hem afkomt. Iedereen lacht hem uit en dat is wel buitengewoon pijnlijk.”

Advies van Gijp

Daar moet Gordon zich niet druk om maken, adviseert René van der Gijp in Vandaag Inside. “Ik ben altijd zo bang dat hij het zelf te groot maakt, hè? Laten we wel zijn: het is voor hem hartstikke vervelend. Het is supersneu voor die jongen, maar er zijn natuurlijk heel veel mensen die het verder geen reet kan schelen. De meerderheid natuurlijk, hè?”

Wilfred Genee: “Terwijl heel veel mensen positief hadden gereageerd nu in deze situatie. Alleen het enige dat ik toen ook al dacht: moet je het allemaal zo breed uitmeten?”

Vliegtuigje

René: “Ja, maar dat vindt hij leuk, dat vindt hij prettig. Dat is zijn ding, weet je wel. Hij was misschien echt wel helemaal… Het is natuurlijk een heel impulsieve jongen, weet je wel. Het kan de beste gebeuren. Het kan iedereen overkomen dat het net even… Eén verkeerde opmerking en je zit in het vliegtuigje.”

Johan Derksen tot slot: “Het gaat me toch te ver dat ik hier commentaar moet geven op deze notoire dramaqueen. Het interesseert me geen hol. Met de nadruk op hol.”

Gordon heeft de reactiemogelijkheid op zijn Instagram-pagina uitgezet.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen