Gordon reageert doldwaas op interview Gavin: ‘Laag bij de grond’

Gordon is in alle staten over het grote interview dat zijn ex-verloofde Gavin Rozario heeft gegeven aan de Privé. De tv-miljonair heeft hem opgebeld. “Wat hij heeft gezegd, is zó laag bij de grond.”

Gordon en Gavin Rozario © Instagram

Het Evert Santegoeds-blad Privé heeft voor de tweede keer dit jaar een mégaprimeur: na de publicatie van het testament van André Hazes, pakt het tijdschrift vandaag uit met een acht (!) pagina’s tellend interview met Gavin Rozario. De ex-verloofde van Gordon verandert hiermee voor altijd de manier waarop we naar de tv-ster kijken.

Onder de gordel

Hoe reageert Gordon erop? Evert vertelt in de podcast Strikt Privé: “Ik heb nog niets gehoord, maar wat niet is, kan nog komen. Gavin heeft wél wat gehoord en dat is zó onder de gordel, zó benedenmaats dat ik het maar niet ga herhalen.”

Het is buitengewoon schandelijk wat Gordon tegen Gavin heeft gezegd, meent Evert. “Het zegt meer over Gordon dan over Gavin. Het is laag bij de grond. Gordon is boos kennelijk. Nou ja, dat is hij vaker.”

Sympathiek

Evert heeft Gavin afgelopen zondag samen met collega Edwin Bredius geïnterviewd. “We wisten niet wat we hoorden. We vielen van de ene verbazing in de andere, omdat die jongen zijn verhaal zó sympathiek, zo rustig en zo weloverwogen vertelt. Het is een aardige jongen die goed uit zijn woorden komt en weloverwogen en respectvol zijn verhaal doet.”

Er zitten veel verbijsterende passages in het interview, bijvoorbeeld over dat Gordon nog steeds drugs zou gebruiken en zijn verloving helemaal geen verrassing was. “Daarvan viel echt mijn mond open. Hij heeft dat zelf in scène laten zetten!”, zegt Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden.

Yvonne kritisch

Yvonne Coldeweijer, tot nu toe een van de weinige bondgenoten van Gordon, reageerde vanochtend aanvankelijk sceptisch. “Sympathiek van Gavin om iemand te dumpen en daarna nog even een trap na te geven in de pers. 🥲”

Na het lezen van het hele verhaal, stelde Yvonne haar mening bij: “Ai. Best wel shocking. Schrik hier best van moet ik zeggen. (…) Omdat ik dacht dat hij was afgekickt. Helaas heb ik ervaringsdeskundigen in m’n omgeving die ooit een relatie zijn aangegaan met iemand met een jarenlange cokeverslaving en dit gedrag klinkt erg herkenbaar.”

‘Mening gedeeld’

Gordon heeft hulp nodig, denkt Yvonne. “Een partner die paranoïde is, woedeaanvallen en moodswings heeft en heel goed kan manipuleren is part of your daily life als je te maken hebt met een verslaafde.”

Ze vervolgt: “Ik denk dat Gorrie zijn probleem zal bagatelliseren en ontkennen, maar ik denk dat de verslaving een grote rol speelt in de situatie en dat Gavin gelijk heeft en Gorrie inderdaad hulp nodig heeft. Ik heb mijn mening ook persoonlijk met Gordon gedeeld.”

Wat vindt Evert?

Wat vindt Evert daarvan? Jordi vraagt het hem in de podcast: “Nog heel even: ik zag Yvonne Coldeweijer reageren dat dit een trap na is die Gavin hier geeft.”

Evert: “Ja, maar ze is aan het draaien en ze zegt nu toch wel heel andere dingen. Niet dat ik me daar al te veel van aantrek, maar toen ik vanmorgen las van: ‘Het was een trap na’, dacht ik: jaloezie staat je niet, Coldeweijertje. Dat is wat ze gisteren over mij zei toen ik me zat te verkneukelen omdat ik wist wat er vandaag zou komen.”

Yvonne zei dat over Evert toen hij haar ‘de woordvoerder van Gordon‘ noemde. Nu heeft ze Gordon dus de waarheid gezegd. “Dat zal niet al te fijnzinnig geweest zijn, Coldeweijer kennende.”

Privé

De nieuwste Privé ligt vanaf vandaag in de winkels:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Gordon dringend psychische hulp nodig heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen