Glennis Grace ontkent tóch niet dat ze danseres heeft geslagen

Glennis Grace ontkent tóch niet dat ze een danseres ‘op haar bek heeft geslagen’ tijdens een dinnershow van Frank Wentink. “Ze ontkent noch bevestigt het verhaal”, klinkt het.

Tony Neef en Glennis Grace © MAX, RTL

Zelfs als ze aan het werk is lijkt Jumbo-knokker Glennis Grace zich niet altijd in te kunnen houden. Musicalacteur Tony Neef heeft in een podcast onthuld dat de zangeres in 2017 een danseres ‘op d’r bek heeft geslagen’ tijdens een dinnershow van Frank Wentink. Om die reden moest hij haar per direct vervangen, stelt Tony.

Glennis belt Tony

Glennis’ management kwam vrijdagavond bij RTL Boulevard nog met een ontkenning, maar dat wordt nu door haar zelf weer ingetrokken. De zangeres stelt namelijk dat ze het bevestigt noch ontkent.

Waar heeft Glennis dit gezegd? Tijdens een privé-telefoongesprek met Tony, die daarna weer met Shownieuws heeft gesproken. “Tony is meteen gebeld door Glennis, omdat zij het natuurlijk heel vervelend vindt. Zij is natuurlijk net haar carrière weer een beetje op de rit aan het zetten na dat hele Jumbo-drama”, zegt showdeskundige Bart Ettekoven.

Bevestigt noch ontkent

Glennis baalt er volgens Bart vreselijk van. In de uitzending van gisterenavond laat: “Ze probeert juist te werken aan haar reputatie. Ze wil zeker niet met dit soort verhalen geassocieerd worden. Zij ontkent noch bevestigt het verhaal aan Tony. Tony zegt: ‘Het was verder geen onprettig gesprek. We hadden eigenlijk een heel vriendelijk gesprek.’”

Het verhaal wordt er dus alleen maar vager op. “Zij kennen elkaar al jaren, maar het verhaal blijft dus een beetje rondzingen: is het nou wel waar, is het nou niet waar?”

Wat zegt Dyantha?

Wat zegt Glennis-knuffelaar Dyantha Brooks, de presentatrice van Shownieuws, ervan? “Ik heb haar vandaag gebeld onderweg naar Shownieuws, omdat ik allereerst zoiets had van: wat is dit nou weer? Gedurende het hele Jumbo-verhaal heb ik contact met Glennis gehouden en dat begon nu net weer een beetje te liggen.”

Ze vervolgt: “De storm is weer een beetje over en Glennis probeert weer een beetje haar carrière starten. En ik had vandaag echt weer zoiets van: dit zijn weer een paar stappen terug, omdat je alleen maar headlines ziet van: ‘Glennis slaat danseres.’ Ik belde haar op en zij (…) moest zelf ook weer even graven van: wat is daar gebeurd?”

‘Wel of niet gedaan?!’

Daarom belde zij ook Tony op, aldus Dyantha. “Van: ‘Hé, ik lees alleen maar headlines, er is heel veel gedoe, maar wat is er nou gebeurd?’ Glennis zei: ‘Het is gewoon vermoeiend weer, dat je gewoon verder wil met je leven en dat er elke keer dan weer koppen zijn.’”

Natacha Harlequin begrijpt er he-le-maal niets van: “Even voor de duidelijkheid: is het nou wel of niet gebeurd?”

Bart: “Dat is dus niet duidelijk, maar Tony zegt: ‘Dit verhaal komt niet uit de lucht vallen.’”

Patty Brard: “Ja, Frank Wentink, de organisator zegt: ‘We move on.’ Dat vind ik ook heel cryptisch.”

Balende Glennis

Dyantha: “Ik ben er wel vaker van beticht dat ik een vriendinnetje van Glennis ben. Ik ken haar persoonlijk, maar ik heb persoonlijk ook echt zoiets van: mag ze nou gewoon door?”

Bart: “Ik snap dat ze ervan baalt, maar als je iets niet doet, kun je het er ook niet over hebben.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u als creatief professional nog samen willen werken met Glennis Grace?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen