Glennis Grace ontkent dat ze danseres ‘op d’r bek heeft geslagen’

Glennis Grace ontkent dat ze in 2017 een danseres ‘op d’r bek heeft geslagen’, zoals musicalacteur Tony Neef beweert. “Haar management zegt dat er niets van klopt. Een vreemd verhaal.”

Tony Neef en Glennis Grace © NPO, RTL

Ze stond jarenlang bekend als dé Whitney Houston-imitator van Nederland, maar tegenwoordig wordt ze vooral geassocieerd met zinloos geweld: Glennis Grace. Haar agressieve wangedrag in de Jumbo staat volgens musicalacteur Tony Neef niet op zichzelf. Hij doet zijn verhaal in de podcast Marc-Marie en Jan zijn voor niemand bang.

Belletje van Frank

Tony vertelt hierin dat hij in 2017 op tournee zou gaan met Willeke Alberti, maar dat dat stukliep. “Ik werd toen gebeld door Frank Wentink. Dat is de man die die dinnershow had in Hilversum. Studio 20 of 21.”

Wat zei hij? “Hij zei van: ‘Ik zie nu dat je geen werk meer hebt. Zou jij zo nu en dan Glennis Grace willen vervangen?’ Dan ben jij de special guest, want soms kan ze niet. Dan heeft ze een optreden.”

Na een korte salarisonderhandeling stemde Tony daarmee in.

‘Op d’r bek geslagen’

Niet veel later kreeg Tony weer een belletje, vertelt hij. “Hij belde me de week erna nog een keer. Hij zei: ‘Ik heb je nodig, gewoon elk weekend.’ Ik zei: ‘Waarom?’ ‘Ja, Glennis Grace heeft net een danseres op d’r bek geslagen, want die stond in de weg. Dus ik heb haar ontslagen.’ Dus nou, toen zat ik dus elke week in die dinnershow.”

Podcastpresentator Marc-Marie Huijbregts schrikt ervan. “Dat Glennis Grace nog een zangeres op d’r bek heeft geslagen, dat wist ik niet.”

‘Het klopt niet’

RTL Boulevard-ster Luuk Ikink stelt dat het management van Glennis alles ontkent. “We hebben gevraagd aan het management van Glennis of dat klopt. Ze zeggen: ‘Het klopt niet. Ze heeft in 2017 niet meegedaan aan een dinnershow.’ Dat klopt. In 2018 heeft ze dat wel gedaan.”

Hij vervolgt in zijn showrubriek: “Het zou kunnen dat die data misschien omgewisseld zijn, maar ze heeft toen daadwerkelijk nog gewoon opgetreden. Het is dus wel een vreemd verhaal. Frank Wentink zegt: ‘Geen commentaar. We go on.’”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Glennis Grace zou een danseres op haar bek hebben geslagen. Geloofwaardig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen