Wilfred Genee óók aangepakt door Hélène-basher: ‘Heel nare man’

Ook Wilfred Genee krijgt een verbaal pak slaag van Stéphanie Hoogenberk. De nu al beruchte Hélène Hendriks-basher zet de Vandaag Inside-presentator neer als een ‘heel nare man’.

Wilfred Genee en Stéphanie Hoogenberk © SBS 6, NPO

Stéphanie Hoogenberk, die onder meer columns schrijft voor de LINDA., heeft zich behoorlijk negatief uitgelaten over Hélène Hendriks. Ze heeft de presentatrice onder meer een ‘blonde del’ en zelfs een ‘h*er’ genoemd, maar ook over haar Vandaag Inside-collega Wilfred Genee is ze niet bepaald enthousiast.

‘Enorme l*l’

De schrijfster heeft namelijk begrepen dat Wilfred Genee een verschrikkelijke vent is. “Van Genee is algemeen bekend dat dat een enorme l*l schijnt te zijn”, aldus Stéphanie in haar podcast De Shitshow

Haar co-host Janneke van der Horst verbaasd: “O ja?”

Stéphanie: “Ja. Wist je dat niet?”

Janneke: “Nee, ik hoor eigenlijk niet zo veel over hem.”

Heel nare man

Stéphanie vindt dat gek. “O, ik heb een keer gehoord dat dat echt wel een heel nare man is en dat hij zich ook helemaal niet voorbereidt. Wie zei dat nou? Een schrijver geloof ik. Iemand zei dat over hem en dat heeft toen wel veel indruk gemaakt, want hij leek me juist zo aardig, maar dat schijnt dus niet zo te zijn.”

Het weerhoudt Stéphanie er niet van om naar Vandaag Inside te kijken. “Ik kan er alsnog goed naar kijken. Ik kan heel goed professionaliteit en persoonlijke dingen scheiden.”

Pisvlek Dijkstra

Wie vindt Stéphanie zélf eigenlijk een verschrikkelijke BN’er-man? Erik Dijkstra. Ze ging een paar maanden geleden he-le-maal los op hem: “Wat een l*l is dat zeg! Wat een slappe zak. Echt een pisvlek. Dat vind ik zó’n… Aan dat soort mensen – dat durf ik eerlijk te zeggen – heb je helemaal niets. Wat een rat!”

Ze gaf later in de Volkskrant toe dat ze dat echt meent: “Janneke en ik ergeren ons dood aan Erik Dijkstra. Een heel vervelende man. Hij gooide een keer een duif weg die verkeerd terechtkwam en hij gooide een andere keer een flesje bier op een rondvaartboot, wat net goed ging. En, zoals Janneke terecht zei, je kunt niet én een leren jasje dragen, én zo’n bril.”

Slachtoffer

Wie een ander slachtoffer van de Shitshow-dames is? Lauren Verster. “Daar hebben Janneke en ik het ook vaker over gehad. Zij lijkt me in het echt wel leuk, maar ik vind haar programma’s niet goed. Ik eindig altijd met meer vragen dan waarmee ik begon – op zich ook een prestatie.”

Ze besluit: “Lauren knikt en stelt geen enkele wedervraag, die neemt overal genoegen mee.”

Fragment

De kritiek van Stéphanie op Hélène heeft kwaad bloed gezet bij de mannen van VI:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen