‘Waylon is een verschrikkelijk iemand en Bibi buit hun kinderen uit!’ 

Waylon en zijn geliefde Bibi Breijman krijgen een flinke draai om hun oren van Yvonne Coldeweijer. Ze wekken enórm veel ergernis op bij de juicekoningin. “Hij is zó’n verschrikkelijk iemand.”

Yvonne Coldeweijer, Waylon en Bibi Breijman © Instagram

Bibi Breijman raakte deze week in opspraak omdat ze een onhandig filmpje op Instagram heeft geplaatst, waarin haar 4-jarige dochtertje losloopt in een rijdende auto. De kleuter is aan het dollen met haar pasgeboren broertje, die wél in de gordels zit. Ze lachen er flink op los. Waylon eronder: “Dat hebben ze van ons…❤️”

Vreselijke narcist

Báh, wat een zoetsappigheid, vindt Yvonne Coldeweijer. Ze briest in haar gevreesde Juice Show: “Ik vind Waylon gewoon zo’n verschrikkelijk iemand. Oh, wat behaalt hij het bloed onder mijn nagels vandaan, deze kerel. Zo’n vreselijke narcist. Oh, wat vind ik hem verschrikkelijk.”

Yvonne vindt zo’n reactie van Waylon veel te vroeg nadat hij is vreemdgegaan. “Hij heeft dus een openbare liefdesverklaring gedaan op Insta. Dude, don’t f*cking do it. Hou je nou eens even koest. Hou je eens even een jaartje in ofzo. Zeg gewoon even niks. Probeer ons eens even niet iets te bewijzen, want het is zo cringe.”

Kinderen uitbuiten

Het is gewoon ongeloofwaardig, aldus Yvonne. “Iedereen die zo hard roept: ‘Ik ben zo gelukkig!’, die geloof ik gewoon niet. Want ik weet dat mensen die echt gelukkig zijn, die hebben niks te bewijzen. Dus hou nou eens daarmee op. F*ck off!”

Je kunt je sowieso afvragen of het wel handig is om als BN’er zijnde continu foto’s en filmpjes van je kinderen te delen, vindt Yvonne. “Bibi is een leuke meid, maar soms denk ik echt van: heb jij nou kinderen gekregen om ze op Insta te kunnen uitbuiten ofzo?”

‘Je spoort niet!’

Het is twijfelachtig, vindt ze. “Ja sorry, maar wie zet zijn kinderen vandaag de dag nog zo heftig de hele dag op Insta? Weet je, wie doet dat nou? Ik zou mijn kinderen echt niet op Insta zetten.”

En wat Yvonne ervan vindt dat Bibi’s dochtertje losliep in een rijdende auto? Bizar. “Als er dus een auto ineens keihard op je auto klapt en jouw kind breekt zijn nek, dan vergeef je toch jezelf nooit, nooit? Wat is er nou zo leuk dat het dat waard is? Jij spoort niet, jij spoort niet! Het is niet veilig.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

BN'ers die hun kinderen etaleren op sociale media. Handig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen