Heleen van Royen heeft geen moeite met cashende Rachel Hazes

Heleen van Royen heeft geen moeite met de rol van Rachel Hazes als inhalige kassajuffrouw. Ze buit het merk Hazes maximaal uit. “Dat daarmee veel verdiend wordt, lijkt me geen probleem.”

Rachel Hazes en Heleen van Royen © SBS 6

Er is steeds meer discussie over de miljoenen die Rachel Hazes verdient met de nalatenschap van wijlen André Hazes. Zeker nu ze een nep-erfgenaam blijkt, vragen critici zich af of André-fans de bankrekening van Rachel nog wel willen blijven spekken. Wie daar in elk geval géén moeite mee heeft, is Hazes-slijmjurk Heleen van Royen.

Dankzij Rachel

Heleen, van wie Yvonne Coldeweijer zich afvraagt wat er met haar gezicht gebeurd is, blijft Rachel te pas en te onpas verdedigen. Gisteren zat Heleen in de talkshow HLF8 en daar ging het onder meer over de concertserie Holland Zingt Hazes. Dat evenement barst volgend weekend los.

Als Joost Eerdmans opmerkt dat André’s sterrenstatus na zijn dood een vlucht heeft genomen, zegt Heleen: “Dat is eigenlijk dankzij Rachel, die door de media voortdurend door het slijk… Nou, niet door de media, door heel veel mensen door het slijk wordt gehaald, wat ik eigenlijk wel kwalijk vind. Ze is vandaag jarig.”

‘Die lieverd kijkt!’

Johnny de Mol roept vervolgens: “Niet?! Ahhh, ze zit te kijken, hoor, want ze kijkt altijd. Lieverd, gefeliciteerd!”

Die vrouw heeft ruzie met de halve wereld, inclusief haar kinderen, maar wát een lieverd is het toch. “Rachel Hazes, we love her!”, riep Johnny vorige week nog. Compleet van het padje af.

Heleen: “Er wordt haar nu van alles verweten: ze heeft haar kinderen geld ontnomen, weet ik veel wat, er wordt met allemaal modder gegooid.”

Johnny: “Is dat een smet op zo’n Hazes-feest?”

Cashende Rachel

Natuurlijk is dat een smet, maar niet volgens Heleen. “Dat vind ik echt niet, want dat staat er los van. Mensen komen om te vieren, maar dát we Hazes nog vieren, hebben we wel aan haar te danken en dat mag ook wel eens gezegd worden.”

En dat Rachel daar goud geld mee pakt? “Dat daarmee veel verdiend wordt, lijkt me geen probleem. Dat gaat ook naar de kinderen, want daarmee wordt hun erfenis alleen maar groter.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Rachel Hazes de nalatenschap van André Hazes goed of kwaad doet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen