Sam Hagens wil weglopen bij Jaïr Ferwerda: ‘Kom gewoon even!’

Sam Hagens wilde gisteren weglopen toen collega-verslaggever Jaïr Ferwerda op hem afstormde bij het EenVandaag-debat. Hij stond daar te keuvelen met zijn bekende vader Pieter Jan.

Pieter Jan Hagens en Sam Hagens © RTL

Jaïr Ferwerda’s interesse was direct gewekt toen hij gisteren achter de schermen bij het EenVandaag-verkiezingsdebat een bekende vader en zoon zag staan. De presentator van het debat, Pieter Jan Hagens, stond namelijk te keuvelen met zijn zoon Sam Hagens, de presentator van HLF8. “Ik vind dit wel een heel mooi shot!”

Sam vlucht weg

Als Jaïr met draaiende camera op de twee afstormt, roept hij: “Vader en zoon hier bij elkaar. Ja, ja, ja, ja, ja, ja. Sam! Sam, kom gewoon even! Ik wil even een recensie, ik wil even een recensie van de zoon over papa.”

Sam probeert aanvankelijk nog even weg te vluchten, maar blijft dan alsnog staan, is te zien in het Jinek-item. “Ik vind dat hij het heel goed heeft gedaan”, antwoordt het tv-talent.

Jaïr: “Ja?”

Sam: “Ja, ja.”

Helder debat

Jaïr vervolgens tegen Pieter Jan: “En wat vind je er zelf van Pieter Jan?”

Pieter Jan: “Ja, zeg! Ja, ik vind ook dat ik het heel goed… Nee! Volgens mij was het een helder debat.”

Waarom Sam wilde wegvluchten bij Jaïr is onduidelijk, al ziet hij van dichtbij dat je van het stempel ‘nepobaby’ niet vrolijk wordt. Zijn HLF8-collega Noa Vahle wordt keer op keer herinnerd aan haar beroemde moeder Linda de Mol, terwijl veel mensen niet weten dat Sam ook een bekende vader heeft.

Tv-droom

Net als met Noa is het ook met Sam heel erg snel gegaan. Hij is tegenwoordig talkshowhost, maar zes jaar geleden hoopte hij nog verslaggever te worden bij RTL Nieuws, waar hij toentertijd werkte.

Zijn vader Pieter Jan destijds: “Sam zit nu bij RTL Nieuws en zijn droom is daar verslaggever te worden. Het is interessant te volgen hoe die twee (Sam en zijn dochter, red.) het aanpakken, ik zit er met mijn neus bovenop en hoor goede dingen over ze.”

Op de kruk

Recentelijk werd bekend dat SBS 6 stopt met HLF8. Dat betekent dat Sam zijn baantje als talkshowhost in rook op ziet gaan en hij zich tevreden zal moeten stellen met zijn werk als verslaggever van Hart van Nederland.

Ook zal Sam weer regelmatig op de kruk verschijnen bij Vandaag Inside, ondanks dat Johan Derksen hem niet echt mag. Vanavond zit hij weer eens in dat programma, voor het eerst in lange tijd.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Sam Hagens weg wil lopen bij Jaïr uit angst voor nepobaby-geroep?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen