André Hazes jr. flink bespot in Khalid & Sophie: ‘Liefde van maart!’

André Hazes jr. en Monique Westenberg hebben met het nieuws over hun zoveelste liefdesreünie ook de talkshow Khalid & Sophie gehaald. Daar zijn ze gisteren flink belachelijk gemaakt.

André Hazes jr. en Monique Westenberg © RTL

De relatiebreuken en liefdesreünies van André Hazes jr. en Monique Westenberg volgen elkaar in zó’n rap tempo op dat het bijna niet meer bij te houden is. Nu zijn de twee weer samen en is André daar ook heel erg open over. Nadat hij eergisteren al een liefdesverklaring op Instagram plaatste, laat hij nu ook op schunnige wijze iets van zich horen.

Knipper-André

Bij een foto van zijn zoontje die bij judo zijn gele slip heeft gehaald (zie onderstaand), schrijft André: “Ik hoop z’n moeder ook vanavond.” Duidelijker kan het natuurlijk niet: die twee zijn officieel weer een setje. Een domper voor Rachel: de napret van de aai over haar bol was van korte pret. Nu krijgt ze van André weer een klap in het gezicht.

Hoe dan ook: die knipperlichtrelatie van André en Monique begint natuurlijk wel een beetje lachwekkend te worden. Ook in de talkshow Khalid & Sophie stonden ze er gisteren bij stil.

Khalid & Sophie

Khalid & Sophie heeft elke dag een heel flauw rubriekje waarin een e-mailvenster in beeld verschijnt en er een mailconversatie gesimuleerd wordt. Gisteren betrof het André die een berichtje naar Monique stuurt.

‘André’ begint: “Mijn twijfel…”

Dan corrigeert hij zichzelf: “Mijn hart ligt voor altijd bij jou.”

De tweede regel: “Je bent het knipperlicht…”

Corrigeert zichzelf opnieuw: “Je bent de liefde van vandaag.”

Liefde van maart

Dat klinkt niet overtuigend genoeg, denkt ‘André’. Hij past zijn bericht opnieuw aan: “Je bent de liefde van de maand maart.”

Om het tot slot aan te passen in: “Je bent de liefde van m’n leven”, zoals hij dat eergisteren min of meer op Instagram schreef.

Oftewel: bij Khalid & Sophie hebben ze er absoluut geen fiducie in dat de twee lang bij elkaar blijven.

André’s mail

De mail van ‘André’ bij Khalid & Sophie:

André’s foto

De foto van André over de gele slip (via Juice Channel):

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen