Patty Brard wantrouwt André Hazes jr.: ‘Die aai over de bol? Nep!’

Patty Brard heeft de beelden gezien van André Hazes jr. die zijn schandaalmoeder Rachel Hazes een aai over de bol geeft, maar ze is niet overtuigd. “Ik geloof het nog steeds niet.”

Patty Brard © SBS

Het lijkt erop dat Rachel Hazes het over een andere boeg gooit nu al het gedoe binnen de familie steeds meer impact heeft op de beleving van het merk ‘Hazes’ en daarmee haar inkomsten. Ze is een heus charmeoffensief begonnen: afgelopen week deelde ze kroketten uit aan haar crew en nu zou het opeens waar pais en vrees zijn met zoon André jr.

Aandoenlijk

André jr. maakte vrijdagavond zijn comeback op het podium bij het Holland Zingt Hazes-concert. Als hij al zingend langs zijn moeder Rachel loopt, met wie hij al maanden verminderd contact heeft, geeft hij haar een aai over de bol (zie onderstaand). Als dit ook onderdeel is van het charmeoffensief, dan mist het zijn uitwerking niet.

Shownieuws-ster Dyantha Brooks vindt het mooi: “Mag ik dan toch ook zeggen dat ik dit dan wel heel aandoenlijk vind? Er is natuurlijk heel veel te doen om Rachel. Je bent of voorstander of niet, maar je ziet toch echt dat het haar raakt dat haar zoon haar een soort geruststelt van: hé, mam, wij zijn oké. Dat vind ik wel een heel mooi beeld om te zien.”

‘Geloof het niet’

Collega Patty Brard wantrouwt de authenticiteit van dit moment. Zij zegt in de showrubriek op SBS 6: “Ik vind het ook een heel mooi beeld om te zien, ik geloof het alleen nog steeds niet. Maar goed, dat is weer een andere affaire.”

Ze vervolgt: “We hebben hem gisteren geïnterviewd en er liep dertig man omheen met videocamera’s voor een nieuwe documentaire. Dan denk ik: nou, dat is ook weer een mooi shot. Wij herhalen het ook twee keer. We zijn er allemaal nog niet, hè, jongens? Het loopt allemaal nog.”

‘Als dit voorbij is!’

Met dat laatste doelt Patty op de geruchten dat André zich na de Holland Zingt Hazes-concerten voegt bij de juridische strijd die zijn zus Roxeanne voert tegen hun moeder. Ze blijkt een neperfgenaam en bezit mogelijk over een miljoenenvermogen dat eigenlijk van André en Rox hoort te zijn.

André heeft dit weekend tegen meerdere media gezegd dat hij buiten deze erfeniskwestie blijft: “Nee, zeker. Ik blijf daar buiten.”

Patty weet dat niet zo zeker. “Ja, maar luister: als je nu staat op te treden op een concert georganiseerd door je moeder, ga je niet zeggen: ‘Als dit voorbij is, dan…’”

Collega Bart Ettekoven denkt dat André er écht zo in staat. “Anders had hij het iets meer in het midden gelaten. Hij zei het wel resoluut en overtuigd.”

Resoluut

André gaf ook aan nog steeds geen contact te hebben met zijn zus. Tegen RTL Boulevard: “Nee, nog niet.”

Verslaggever Aran Bade denkt dat de hereniging tussen André en Rachel echt is. “Die twee zijn toch een beetje samengekomen gisterenavond, merkte ik. Eigenlijk wordt Roxeanne een beetje buitengesloten. Hij zegt neutraal te willen blijven, maar als je het mij vraagt, kiest hij toch echt partij voor Rachel.”

André zelf grappend voor de camera van De Telegraaf: “Ik blijf natuurlijk lief tegen d’r, want ik wil het natuurlijk wel allemaal erven op een gegeven moment!”

Fragment

Het fragment waarop André zijn moeder een aai over de bol geeft (klik drie keer naar rechts):

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Voert André Hazes jr. één groot toneelstuk op?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen