Job Knoester slaat terug naar Özcan Akyol: ‘Dit is dom en sneu’

Job Knoester vindt het niet leuk dat hij door Özcan Akyol is neergezet als de gretigste tafelgast van Vandaag Inside. “Ik vind het eigenlijk een beetje dommig. Een beetje sneuïg zelfs.”

Özcan Akyol en Job Knoester © SBS

Het is onmiskenbaar dat Job Knoester er ongelooflijk blij mee is dat hij tot het decor van Vandaag Inside is gaan behoren. Hij zit er te pas en te onpas en twittert nergens anders meer over. Volgens Özcan Akyol, eveneens tafelgast in het programma, is Job íets te gretig: “Als je hem belt, dan staat hij met een kwartier voor de deur.”

Dom en sneu

Job blijkt de kritiek die Özcan heeft geuit in de online rubriek In De Wandelgangen niet te waarderen. Hij was er gisterenavond aan tafel bij VI echt een beetje pissig over. “Ik heb Eus gezien, ja. Eus is heel talentvol, heel veelzijdig. Afgelopen vrijdag was er hier een uitstekende imitatie van Johan.”

De strafpleiter vervolgens: “Hij deed het echt leuk, alleen dan zie ik In De Wandelgangen en hij neemt je toch een beetje de maat. En als je nou zelf elke dag in ieder programma op elke zender zit, dan vind ik dit een beetje dommig. Een beetje sneuïg zelfs.”

Kwajongens

Wilfred Genee schrikt van deze interne VI-ruzie en probeert het direct te sussen. “Je moet het niet te serieus nemen, Job. Laat lekker gaan, joh. Het is een geintje, kwajongens.”

Job: “Ik kan er ook om lachen, maar tegelijkertijd…”

Wilfred laat hem niet uitpraten: “Had je een fijne dag verder? Was het leuk vandaag?”

Klotedag

Dan komt de aap uit de mouw: Job had een verschrikkelijke dag. “Nou, begin er niet over. Ik had echt een klotedag.”

Job had in de uren voorafgaand aan Vandaag Inside allerlei treinen gemist. “Uiteindelijk: storing op storing, dus ik dacht: ik ga niet meer naar huis, ik ga meteen maar door naar Hilversum. En alle restaurants dicht hier in de stad!”

Uiteindelijk is Job gaan eten in een tapasbar. Hoe was het? “Vies.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen