‘Gordon trouwt veel te snel! Wat als hij elke dag uit mond stinkt?’

Gordon is momenteel druk bezig om zijn nieuwe geliefde Gavin te leren kennen en in dat proces hebben ze gisteren besloten om te gaan trouwen. “Ga nou eerst eens even samenwonen!”

Gordon en RTL Boulevard © RTL

Het is ergens ook wel aandoenlijk hoe Gordon vol overgave in elke nieuwe liefdesrelatie stapt. Zijn hele Instagram-pagina, die hij het afgelopen jaar een paar keer heeft opgeheven, stroomt over van de liefdesverklaringen aan zijn nieuwe lover Gavin. En gisteren heeft deze Australische knul de zanger ten huwelijk gevraagd in Molda… Ehh, de Malediven.

Zweetsokken

Critici vinden het allemaal wel vrij snel gaan, omdat Gordon en Gavin elkaar pas net hebben leren kennen. “Ik gun hem de liefde. Zeker wel. Ik moet wel zeggen: ik vind het vrij snel. Ze zijn tien weken samen. Ik heb er tien jaar over gedaan. Ja, toen wist ik het wel”, zegt verslaggever Aran Bade in RTL Boulevard.

Na het huwelijk wil Gavin gaan verhuizen naar Dubai. Vreemd, zegt collega Eric de Munck: “Dat is toch ook een beetje de omgekeerde volgorde? Ik zou persoonlijk eerst even een tijdje gaan samenwonen. Dan weet je ook of hij zweetsokken heeft.”

Stinkmond

Is dat niet een beetje traditioneel, eerst samenwonen en dan trouwen? Eric vindt van niet. “Het is niet ouderwets, maar dan weet je het pas echt als iemand elke dag uit zijn mond stinkt of gewoon een heel nare persoon is om in één huis mee te wonen. Dan zou ik dat toch graag voor het huwelijk al ontdekken dan.”

Bridget Maasland, die ooit live op televisie genadeloos hard op haar plek werd gezet door Gordon en sindsdien alleen nog maar witte voetjes bij hem haalt, daarop: “Ja, maar ja: soms doen we het andersom. Dat is aan ieder toch voor zich?”

Leren kennen

Iedereen bepaalt het voor zichzelf, maar Eric kan dat natuurlijk wel onverstandig vinden. “Ja, nee, maar goed: ik zou persoonlijk iemand wat beter willen leren kennen voordat ik zo’n belangrijke beslissing in mijn leven maak.”

Bridget, zelf ook ervaringdeskundige op het gebied van draaideur-romantiek: “Het is ook niet dat hij nog nooit een relatie heeft gehad. Hij weet inmiddels ook wel waar hij wel gelukkig van wordt en niet gelukkig van wordt.”

Golddigger

Anouk Smulders zegt in Shownieuws dat we niet zoveel vooroordelen moeten hebben over deze nieuwe Gordon-romance. “Na tweeënhalve maand zeggen natuurlijk heel veel mensen: ‘Jeetje, dat is superkort’, maar als het goed is, is het goed en niemand kan de toekomst voorspellen, dus laat hem lekker genieten.”

Collega William Rutten merkt op dat hij het Gordon zo gunt, omdat de zanger ook vaak te maken heeft gehad met golddiggers. Dat lijkt bij Gavin anders te liggen; er is een oude foto opgedoken waarop hij poseert met de tekst ‘daddy hunter’. Nou, de jacht is geslaagd.

Privé-baas Evert Santegoeds: “In die zin kun je dus niet zeggen dat het allemaal een overhaaste actie is, want hij heeft er heel goed over nagedacht.”

Trouwen

Het is de bedoeling dat Gordon en Gavin in het najaar al gaan trouwen. Waar ze dat gaan doen? Aran: “Ik denk Dubai.”

Ah, origineel. Kijken wat de plaatselijke autoriteiten onder een confettikanon verstaan.

Instagram

De intens gelukkige Gordon:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen