Evert Santegoeds haalt wit voetje bij Molletjes: ‘Noa is geweldig!’

Het begint een beetje een sport te worden onder de sterren van Talpa, en dan met name die van Shownieuws: wie kan er het luidst jubelen over Noa Vahle? De winnaar is Evert Santegoeds.

Noa Vahle en Evert Santegoeds © Privé, Shownieuws

Het is onder Talpa-sterren ontzettend in om Noa Vahle, het nichtje van de baas, de hemel in te prijzen. Wat ís ze toch een natuurtalent. Wat dééd ze het toch geweldig in Qatar. En wat kán ze de mannen van Vandaag Inside toch goed van repliek dienen. Zou ze ook zo zijn bejubeld als haar moeder niet Linda de Mol was? Waarschijnlijk niet.

Koningin in opleiding

Evert Santegoeds heeft momenteel de koppositie in handen. Zijn bewieroking van Noa is onverslaanbaar. Hij heeft haar namelijk op de cover van de nieuwste Privé gezet. ‘NOA VAHLE heeft alles… ook een vriendje!’

In het blad staat een ditjes-en-datjes-stuk vol oude citaten. De conclusie? Iedereen vindt Noa geweldig en ze is nu al een fenomeen. En terecht, zegt Evert in een video op de Telegraaf-site. “De nieuwe tv-koningin in opleiding, kun je zeggen. Iedereen is vol lof over Noa Vahle. Zij heeft werkelijk alles, zelfs een vriendje. Dat laten we zien. Hij heet Tim.”

Noa op de cover

Huh? Noa heeft een vriendje en dat laat Evert nu zien? Dit is nieuws van een jaar geleden. Dat een tijdschrift af en toe wat achterloopt vanwege het drukproces is logisch, maar dit slaat natuurlijk alles.

Wat kunnen we nog meer verwachten van dat stuk? “Het hele verhaal van hun liefde en van Noa Vahle, wie ze nou eigenlijk is, wanneer ze begonnen is en wat we nog kunnen verwachten, dat lezen we deze week in het eerste verhaal over Noa Vahle. Nou, wat zal ze blij zijn dat ze voor het eerst op onze cover staat.”

Diepe buiging

Telegraaf-presentator Wilson Boldewijn acteert alsof hij onder de indruk is. “Ze heeft een debuut gemaakt bij Privé. Daarvoor een diepe buiging.”

Eerder ontpopte Wilson zich nog tot Noa-criticus. De bewieroking van Noa gaat volgens hem een beetje ver, zei hij toen. “Ja, ik vind het aardig, maar wordt er ook niet heel overdreven over gedaan omdat ze jong en vrouw is en de dochter van Linda de Mol?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Evert Santegoeds de Molletjes wel héél opzichtig prijst?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen