Was huwelijk Sylvie Meis fake? ‘Het was een verstandshuwelijk!’

Sylvie Meis blijft voor vraagtekens zorgen met de scheiding van haar geliefde Niclas Castello. Het zou zomaar kunnen dat dit inderdaad een nephuwelijk was, zegt showkenner Rob Goossens.

Sylvie Meis en Rob Goossens © YouTube, RTL

Er zijn nauwelijks foto’s van hen samen en ze zagen elkaar vooral in vakanties en weekenden: Sylvie Meis en Niclas Castello. Nu het stelletje na tweeënhalf jaar is gescheiden vragen critici zich af of dit niet gewoon een pr-huwelijk was. Story-baas Guido den Aantrekker is een van de mensen die gelooft in een verstandshuwelijk.

Nephuwelijk

En ook Rob Goossens, de showkenner van RTL Boulevard, sluit zich daarbij aan. “Ik heb vanaf het begin gedacht en ik weet het natuurlijk niet, maar het gevoel bekroop me dat het gewoon een verstandshuwelijk was. Dat Sylvie een nieuwe lover nodig had om in de picture te blijven”, zegt hij in De BLVD Podcast.

Hij vervolgt: “En die Niclas, die vertrouw ik niet. Die haalt allemaal trucjes uit met zijn kunst ook, om de succesvolle kunstenaar te zijn. Maar als ik die werken zie, dan denk ik van: nou, ik zou er echt geen euro voor geven.”

Niclas Steenwijk

Co-host Luuk Ikink deelt de twijfels over Niclas. “Je ziet ook nooit echt iets van hem ergens op een plek.”

Rob: “Nee, natuurlijk niet. Het is een beetje de Duitse Samantha Steenwijk. We weten dat Samantha zangeres is, maar er is niemand die ook maar een nummer van haar kan opnoemen.”

Luuk: “Misschien heeft het wel geholpen voor hem. Is hij wel daadwerkelijk echt een bekendere kunstenaar geworden omdat hij met Sylvie heeft gehad en Sylvie een paar keer op kwam draven tijdens een tentoonstelling. En dat hij dan meeging naar Saint-Tropez voor die foto’s één keer per jaar in het water, in de branding.”

Rare constructie

Het is allemaal heel verdacht, vindt Luuk. “Daar gaan wij nooit achter komen wat daar nou precies gebeurd is, wat dit voor een rare constructie is geweest. (…) Dit is een soort enigma aan het worden, deze vrouw. En ik heb ook geen… Je weet het gewoon echt niet zeker wat daar nou precies gebeurt.”

Rob: “Ik hoop wel dat ze gewoon… Dat ze in ieder geval gewoon gelukkig is. Een beetje dooddoener natuurlijk, maar… Ik hoop niet dat het gewoon allemaal uitingen zijn van dat ze eigenlijk niet echt weet wat ze wil met haar leven.”

Aardige vrouw

Luuk gunt Sylvie het geluk wel. “Je hoort ook altijd dat ze gewoon wel echt een aardige vrouw is. Ik heb haar nog nooit gesproken, maar je hoort het gewoon van iedereen.”

Hij besluit: “Een aantal verslaggevers hier bij ons zijn wel eens naar haar toe gegaan om haar te interviewen. Die kwamen allemaal terug en die zeiden: ‘Nou, dat is gewoon een hele leuke vrouw. Helemaal niet wat je denkt van haar.’ Dan gun je haar gewoon het geluk.”

BLVD Podcast

De BLVD Podcast:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen