Aran Bade wekt ergernis bij Jan Roos: ‘Dat is zó’n kwijlebabbel!’

Aran Bade, de sterverslaggever van RTL Boulevard, wekt flink wat ergernis op bij Jan Roos. De presentator van RoddelPraat vindt hem namelijk een ‘kwijlebabbel’. “Verschrikkelijk die gozer.”

Aran Bade en Jan Roos © YouTube

Jan Roos en Dennis Schouten laten in de nieuwste aflevering van hun online hit RoddelPraat een fragment zien van Aran Bade die het Songfestival-stelletje Mia Nicolai en Dion Cooper interviewt. “Ach, hoe heet die kwijlebabbel ook alweer?”, zegt Jan daarop. Dennis: “Aran Bade. Wat vind je van dat soort interviewers?”

Kwijlebabbel

Aran wekt flink wat ergernis op bij Jan. “Ach, dat vind ik zo’n kwijlebabbel, man. Dat is echt een fles glijmiddel met een microfoon die gozer. Verschrikkelijk. Wat een… Hij vindt waarschijnlijk iedereen altijd fantastisch. ‘Fantastisch! O, ik vind jou ook zo goed! Zo fantastisch!’ Wij hebben dat toch ook op een gegeven moment gehad?”

Dennis: “Nee, dat was met Shownieuws. Die stonden bij mij in Almere voor de deur en die kwamen mij interviewen en zeiden: ‘Ik vind dat jullie zó’n leuk programma hebben. Echt leuk. Leuk om jullie te zien.’”

‘Superleuk, prachtig!’

Jan vindt het allemaal heel erg fake. “Ja, superleuk! Terwijl je in die ogen van die man zag dat hij echt niet wist wie we waren. Maar het was zó leuk, zó leuk! Zo is hij (Aran, red.) ook.”

Dennis: “Ja, hij vindt iedereen leuk. Ik heb Aran wel eens in de achtertuin gehad voor een interview. Dan zegt hij ook: ‘Wat een práchtig huis!’ Dat zei die man in Almere ook! ‘Wat prachtig is het hier!’ Weet je dat nog?”

Stadsverwarming

Die Shownieuws-verslaggever zakte toen echt door het ijs, aldus Jan. “Ja, dat weet ik nog. Toen zakte hij door de mand!”

Ze zeggen maar gewoon wat, aldus Dennis. “Hij stond namelijk serieus voor het grote gebouw van de stadsverwarming in Almere-Poort en zei toen: ‘Wat een prachtig gebouw is dat zeg! Geweldig gebouw!’ Het leek wel een fabriek, joh. Verschrikkelijk.”

RoddelPraat

Dennis vertelt in de nieuwste aflevering van RoddelPraat uitgebreid over het steekincident waar hij het slachtoffer van is geworden. De aflevering kunt u hier bekijken.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen