Carlo Boszhard krijgt dreun van Youp van ’t Hek: ‘Sneu televisie’

Carlo Boszhard krijgt een flinke dreun van Youp van ’t Hek. De cabaretier vindt Carlo’s tv-show Married At First Sight namelijk verschrikkelijk kansloos. “Dit is gewoon sneue oplichterstelevisie.”

Youp van 't Hek en Carlo Boszhard © RTL, Tom Cornelissen

Het zit erop voor Married At First Sight: gisteren was de grote finale van het programma te zien op RTL 4 en daar keken 908 duizend mensen naar. Niet echt hoog als je bedenkt dat RTL Boulevard werkelijk elke dag is ingezet om reclame te maken, maar volgens de zender kijken de meeste mensen on demand. “Er kijken in totaal 2 miljoen mensen naar!”

Hoofdrolkneuzen

Wie níet tot die kijkersgroep behoort is Youp van ’t Hek. De cabaretier haalt in zijn VARAgids-column behoorlijk hard uit naar Carlo en zijn trouwprogramma. Hij noemt het ‘gezonde volksverlakkerij’, want volgens hem is het onmogelijk dat de kandidaten echt zijn. “Dat zijn toch ingehuurde b-acteurs.”

Ook de psychologen die meewerken aan de show waarin singles eerst trouwen en elkaar daarna leren kennen vertrouwt Youp niet. “Geen psycholoog leent zich toch voor die onzin? Peter van der Vorst belt aan het begin van het seizoen namens RTL met een tweedehands castingbureau en bestelt de hoofdrolkneuzen.”

Oplichterstelevisie

De verhaallijnen zijn te sterk om echt te geloven, aldus Youp. “In het script staat dat hij tegen haar moet zeggen dat zij, die een verzonnen rijlesinstructrice is, geen auto kan rijden. Waarop zij midden op de snelweg boos aan de handrem trekt. Op een gegeven moment moet zij hem een glas wijn in zijn gezicht smijten.”

“Ik hou van dit soort sneue oplichterstelevisie die nooit mag stoppen. Het volk wil vern**kt, het volk wordt vern**kt. Ik mag er graag een minuutje naar kijken.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen