Wilson Boldewijn vat Linda de Mol niet: ‘Wat moet je met die vent?’

Telegraaf-celebrity Wilson Boldewijn vindt het ongelooflijk dat Linda de Mol weer in de armen ligt van haar omstreden geliefde Jeroen Rietbergen. “Wat heb je daar nog mee uit te zoeken?!”

Wilson Boldewijn, Jeroen Rietbergen en Linda de Mol © Telegraaf, RTL

Linda de Mol kan er na maanden van geruchten niet meer onderuit nu ze op de gevoelige plaat is vastgelegd: ze is gewoon weer samen met Jeroen Rietbergen. Ze is, met een ietwat chagrijnig gezicht, gefotografeerd aan zijn zijde op een terras in Parijs en zegt daarover: “Ik ben na een jaar tot de conclusie gekomen dat ik iets uit te zoeken heb.”

Wilson kritisch

Ongelooflijk, vindt Telegraaf-ster Wilson Boldewijn het. “Linda de Mol moet vooral doen wat ze wil. Maar wat heb je als vrouw nou uit te zoeken met een man die blijkbaar altijd met andere vrouwen bezig was?”, twittert hij.

Het levert hem veel bijval op. Zo zegt Zara: “Veranderen gaat niet zomaar. Daar is jarenlange therapie voor nodig. Hij gaat het weer doen.”

En Ria: “Dat snap ik ook niet. Was er bij mij na de eerste keer al niet meer in gekomen. Maar blijkbaar heeft zij én geen ruggengraat én geen zelfrespect. Dodelijke combinatie.”

‘Al mijn respect kwijt’

Linda wordt overladen met negatieve reacties. “De trouwe fans van Linda de Mol, DIE hebben pas iets uit te zoeken!”, twittert Harrison.

Vivian over de zoektocht van Linda: “Haar moraal, integriteit of oprechtheid vallen daar niet onder, klaarblijkelijk. Maar blijf vooral doorgaan met je woke editorials, Lin.”

En een andere Vivian: “In één klap al mijn respect voor Linda de Mol kwijt.”

Voor de bühne

Gaabster is enorm teleurgesteld in de gevallen tv-koningin. “Linda de Mol heeft dus 0 zelfrespect en het medeleven met de slachtoffers van vieze Jeroentje was dus puur voor de bühne. 🤮”

Florian: “Linda de Mol heeft iets te zoeken. Het heet integriteit en die is behoorlijk kwijt.”

En Marco: “Linda de Mol die het hele Voice-schandaal vooral erg vindt voor zichzelf – de slachtoffers noemde zij in de kantlijn – geeft de slachtoffers van Jeroen Rietbergen nu een extra trap na.”

Compleet gestoord

Sander van Betten, de bekende ex-date van Erica Meiland, laat ook van zich horen. Hij zegt: “Dat mens is dus compleet gestoord! Sneu!”

De bekende columnist Stella Bergsma vindt al die kritieken gemeen. “Zoek op #lindademol en zie hoe oordeelziek mensen zijn. Zelf worstelen ze natuurlijk nooit ten opzichte van iemand van wie ze houden.”

De tweet van Wilson:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen