Tooske Ragas schrikt: ‘Kantelt het imago van Bridget Maasland?’

Tooske Ragas is ontzettend geschrokken van de persoonlijke ontboezemingen van Bridget Maasland. Ze vraagt zich af of het imago van haar tv-collega nu gaat kantelen. “Ze is niet koud!”

Bridget Maasland en Tooske Ragas © EO, SBS 6

Bridget Maasland heeft in een lang interview bij de publieke omroep onthuld dat ze vroeger kampte met zwarte gedachten. Ze wilde op een gegeven moment zelfs niet meer leven. Niet alleen haar collega’s van RTL Boulevard zijn ontzettend geschrokken van die ontboezeming, maar ook Shownieuws-ster Tooske Ragas is van haar à propos.

‘Zo is ze niet’

Wat naar om te horen, vindt Tooske. “Ontzettend heftig. Ik schrik er enorm van. Dat was vast het plan niet. Dan zit je in zo’n interview en dat zegt ze zelf ook: ‘Ik schrik ervan.’”

Collega Evert Santegoeds vervolgens in de showrubriek: “We zien haar zo natuurlijk niet heel erg vaak. Het is meestal de wat afgemeten tante die wat afstandelijk over onderwerpen praat.”

Fotograaf William Rutten: “Terwijl dat echt niet zo is.”

Tooske: “Nee. Dat klopt. Zo ís ze niet!”

William: “Nee, zo is ze echt niet.”

Kantelt imago?

Tooske vraagt zich af of het ijskoude imago van Bridget kantelt na dit tv-interview. “Dat blijft aan haar kleven. Dat krijgt nu misschien wel een andere invulling als je dit weet, dat je misschien denkt: ja, maar ja, dan laat iemand misschien sneller z’n tanden zien omdat die zich een beetje kwetsbaar voelt.”

Ze vervolgt: “Misschien dat dat beeld dan éindelijk een keertje kantelt.”

Kwetsbaar

Sportdeskundige Chatilla van Grinsven vindt het heel goed dat Bridget zich zo kwetsbaar opstelt. “Het is prachtig dat ze zich zo durft uit te laten op een heel kwetsbare manier. Ik denk dat ze echt wel heel diep heeft moeten zitten in haar leven.”

Sommige mensen vinden de ontboezemingen van Bridget wel héél privé, maar Chatilla niet. “Het onderwerp mentale gezondheid mag echt vaker op tafel besproken worden en ik vind het krachtig dat zij dat hier in dit programma doet.”

Geen vriend

Bridget heeft in het tv-interview niets gezegd over de liefde. “Nou ja, die is er niet op dit moment”, zegt Evert. “De laatste was ook wel erg geruchtmakend natuurlijk, dus ze doet het rustig aan en ik denk dat ze ook alles op alles moet zetten dat áls er iemand is in haar leven, dat ze dat zo lang mogelijk verborgen houdt deze keer.”

Hij besluit: “Ze is niet echt op zoek en het is natuurlijk ook moeilijk voor haar om iemand te vinden, want je weet nooit waar het zo iemand om gaat. Maar als het zo is, dan komen we er ongetwijfeld weer achter. En ook zij komt op een dag echt wel iemand tegen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Bridget Maasland nog steeds een ijskonijn?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen