‘Linda de Mol wil film of serie maken over schandaal The Voice’

Linda de Mol wil een film of serie gaan maken over het misbruikschandaal rond The Voice of Holland, verwacht Privé-sterjournalist Jan Uriot. “Ze zal toch denken: daar zit een leuk scenario in!”

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen © RTL

Het is opvallend hoe weinig verantwoordelijkheid Linda de Mol pakt in het schandaal rond The Voice of Holland. Ze weigert al langer dan een jaar om zichzelf door een onafhankelijk medium te laten ondervragen over haar rol in de kwestie en de exacte voorkennis die ze had. Inmiddels lijkt ze weer samen met de omstreden Jeroen Rietbergen.

Linda’s geest

Linda en Jeroen zijn samen betrapt op een terrasje in Parijs. Dat is allemaal wel heel filmisch, vindt Privé-sterjournalist Jan Uriot. Het zou hem niets verbazen als het hele schandaal uiteindelijk ook verfilmd wordt. Sterker nog: hij denkt dat Linda daar stiekem al een beetje mee bezig is, vertelt hij in de rubriek Wat Vindt Jan.

De Privé-ster: “Ik denk wel dat wij op een gegeven ogenblik… Kijk, we weten niet wat er in haar hoofdje speelt op dit moment, maar Linda heeft een creatieve geest en het zou zomaar kunnen dat we later nog eens in een film of televisieserie die scènes terug krijgen te zien. Nu met die foto in Parijs, dat daar meer achter zit.”

Leuk scenario

Het creatieve brein van Linda staat volgens Jan niet stil. “Zij is vast met schrijver Frank Houtappels en regisseur Will Koopman al aan het denken van: er is toch wel heel veel gebeurd rondom die The Voice, daar zit misschien wel eens een keer een leuk scenario voor een film in. Misschien dat ze op die manier toont wat er nu in haar hoofdje speelt.”

Presentator Pim Sedee: “O! Want je zegt: met Gooische Vrouwen bijvoorbeeld, en later met Five Live, heeft ze ook ingespeeld op haar eigen leven…”

Jan: “Ja, dat doet ze dus. Dingen die zij meemaakt kom je soms eens tegen in een film of een serie.”

Geen vragen

Het valt Jan ook op hoe weinig verantwoordelijkheidsgevoel Linda heeft. “Linda voelt zich nergens toe geroepen. In elk geval niet om verantwoording ergens over af te leggen.”

Wat vindt hij ervan dat Linda weer aanpapt met Jeroen? “Kijk, zij is iets aan het onderzoeken over wat er in het afgelopen jaar is gebeurd en ook in de verhouding met Jeroen. Dat moet ze lekker zelf inderdaad doen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het ongepast vinden als Linda de Mol het Voice-drama gebruikt voor een nieuwe film of serie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen