Sophie Hilbrand zorgt voor speculaties: ‘Is zij ook een snuiverd?’

Sophie Hilbrand zorgt voor argwaan met de milde manier waarop ze de snuivende Goldband-zanger Milo Driessen interviewde. “Is zij een snuiverd? Jij denkt van wel? Of wéét je van wel?”

Sophie Hilbrand © NPO

Goldband-zanger Milo Driessen krijgt ongelooflijk veel kritiek op het feit dat hij, ten overstaan van een volle zaal publiek, cocaïne heeft gesnoven op het podium. Hij zat vorige week aan de talkshowtafel van Sophie Hilbrand, maar de presentatrice was alles behalve streng voor de snuivende zanger.

‘Rock and roll!’

Sophie vindt dat we niet moeten verwachten dat de Goldband-zangers allemaal heel braaf zijn. “Ik ga niet zeggen dat Goldband een voorbeeldfunctie heeft, want het is godverd*omme rock and roll jongens”, riep de presentatrice.

Mediajournalist Mark Koster vindt het bizar, zegt hij in De Juice Show. “Sophie zegt dan tussen neus en lippen door: ‘Haha, dat is gewoon rock and roll!’ Dat vind ik nou zó kinderachtig. Het is rock and roll om níet te snuiven. Het is rock and roll om te weten dat je dan aan een wereld meedoet waar bloed en verderf… Je hebt gewoon bloed aan je handen!”

‘Die vindt het leuk’

Co-host Yvonne Coldeweijer is ook verbaasd over het optreden van Sophie. “Ik vond dat Sophie… Die was… Die durfde niet… Die is eigenlijk… Die vond het niet… Die zei: ‘Rock and roll.’”

Mark: “Die vond het ook wel leuk. Misschien… Ik weet dit niet en misschien kan de rechtbank alweer een plekje inruimen en ik heb er ook geen snipper bewijs voor, maar misschien… Kijk, ik kan me voor…

Yvonne: “Gebruikt zij ook coke?”

Mark: “Nou ja, dat weet… Ik weet het niet, ik ga dat ook niet zeggen.”

Snuiverd

Er ontstaat een wat ongemakkelijk gesprek tussen Mark en Yvonne, die na het kroketvonnis op hun hoede zijn. Yvonne: “Is zij een snuiverd?”

Mark: “Geen idee.”

Yvonne: “Hahaha!”

Mark: “Geen idee, ik ga er niks over zeggen.”

Yvonne: “Jij denkt van wel? Of wéét je van wel?”

Mark: “Dat moet ik even in de oude interviews terugzoeken. Het gaat er ook niet om.”

Yvonne: “Nou, weet je, het lijkt erop dat zij daar best wel prima mee is. Daar leek het op door het interview.”

Verschrikkelijk

Mark dan iets serieuzer: “Het vergoelijken van cokegebruik op de publieke televisie vind ik verschrikkelijk.”

Yvonne: “Ik vind het ongepast en ook een beetje een pick-me-girl ofzo. Heel erg in de smaak willen vallen bij de BN’er of bij de doorbrekende groep. Zo van: ‘Het is toch ook een beetje rock and roll!’ Wat?!”

Mark: “Een beetje een groupie-style interview.”

Yvonne: “Ze had ook moeite om uit te spreken van: ‘Hier is dus kritiek over gekomen, hoe vind je dat?’ Die zin kwam er niet eens vol uit.”

Ze vraagt zich ook af wat Sophie als moeder wil uitstralen. “Ze heeft een dochter van 13 en een zoon van 10. Bizar. Probeert ze de coole moeder uit te hangen ofzo?”

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen