Roy Donders verbiedt media vragen over geaardheid: ‘Genoeg!’

Roy Donders verbiedt de showmedia om nog langer vragen te stellen over zijn geaardheid. De realityster is tegenwoordig een stoere macho en wil niet meer praten over zijn roze verleden.

Roy Donders © Shownieuws

De tijd dat Roy Donders samen met zijn vriendjes huispakkenparty’s hield is allang voorbij. Tegenwoordig is hij samen met een of andere griet en hangt hij de machoman uit. Hoewel de showmedia nieuwsgierig zijn naar wat er toch achter die transformatie zit, wil de realityster daar absoluut niet meer over praten.

Honderd graden

Roy gaf gisteren een interview aan Shownieuws over zijn nieuwe reallifesoap op discovery+ en daarin geeft hij wel aan dat zijn leven nu heel anders is. Althans, honderd graden anders. “Mijn leven is nu natuurlijk honderd graden anders als voorheen. De serie gaat ook echt over mij en Michelle.”

Wat krijgen we te zien in die soap? “Ja, alles. Mensen kunnen alles zien. Ik heb alles heel goed overlegd met Michelle. Zolang dit (wijst op geslachtsdeel, red.) bedekt blijft, vind ik het goed. Nee, we gaan alles laten zien. Zeker, ja.”

Versace-pakjes

Presentatrice Dyantha Brooks na afloop van het item in de studio: “Ik zie al helemaal kleine Versace-pakjes en ik zag dat hij een Versace-poster had in huis. Dat wordt toch een chique baby.”

Collega Bart Ettekoven verbaasd: “Ik vind het grappig dat jij dat associeert met chic, Versace.”

Dyantha: “Sarcastisch, hè?”

Bart: “O, gelukkig. Ik heb daar ook een héél andere associatie bij.”

Geen interviews

Maar hoe zit het nou met Roy en zijn wispelturige geaardheid? Patty Brard: “Hij heeft besloten om niet meer over zijn seksuele voorkeuren of geaardheid te praten in interviews, omdat hij dat nu wel genoeg besproken vindt.”

Ze vervolgt: “Hij is nu met Michelle, Michelle heeft nog een beetje angst voor de camera en die doet geen interviews, maar hij heeft wel besloten die deal met Discovery te maken en alles tot aan de bevalling in beeld te laten komen.”

Camera-angst

Anouk Smulders verbaasd: “Angst voor de camera?! Die hele bevalling staat er zometeen op.”

Hopelijk betaalt het goed. Of valt dat toch tegen? Bart: “Ik weet wat ze die Jaimie Vaes destijds een beetje betaald hebben en dat zijn ook niet enorm schokkende bedragen. Je kunt er een leuke Versace-hemdje van kopen.”

Patty: “Het is ook exposure en dat kan Roy op dit moment wel gebruiken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de geaardheid van Roy Donders überhaupt interessant?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen