Patty Brard vindt Susan Smit heel erg preuts: ‘Dit is heel frappant’

Patty Brard vindt het een beetje vreemd dat Susan Smit naar een dildofeestje gaat, maar vervolgens niets over intimiteit wil zeggen. “Ze weten toch waar ze heen gaan? Dit is heel frappant.”

Patty Brard en Susan Smit © Shownieuws

Kennelijk hebben de eenzame maanden van Linda de Mol haar geïnspireerd tot het uitbrengen van een hele lijn van speeltjes voor vrouwen. Om de lancering te vieren werd er gisteren een dildofeestje georganiseerd voor BN’ers, waar vooral C-sterren als April Darby en Beertje van Beers op afkwamen.

Zwijgende Susan

Schrijfster Susan Smit lijkt de steniging door Soundos El Ahmadi te hebben overleefd en was ook van de partij. Zij wil voor de camera van Shownieuws echter helemaal niets zeggen over intimiteit. “Ja, je kijkt mij aan, maar ik ga hier niets over zeggen.”

Beertje, die naast haar staat, wil dat wel. “Nou, ik ben gek op speeltjes!”

Patty verbaasd

De houding van zo’n Susan leidt aan de desk van Shownieuws tot verbazing bij Patty Brard. “Wat ik wel frappant vind is dat iedereen wist dat ze naar de lancering gingen van deze speeltjeslijn, maar de dames waren zelf ook nogal terughoudend.”

Collega Evert Santegoeds: “Preuts!”

Patty: “Ja, preuts bijna.”

Heel preuts

Dyantha Brooks: “Maar goed, is dat zo gek? Want we zijn toch helemaal niet zo open over ons intieme leven?”

Patty: “Nou ja, ik mag toch toejuichen dat we het steeds normaler vinden dat dit ook een onderdeel is? Maar iedereen die ineens heel preuts gaat zitten zeggen van: ‘Ik doe het hier niet mee!’… Ja, nogmaals: dertig procent van de vrouwen komt klaar zónder dit!”

Taboe

Veel vrouwen zien speeltjes nog als een taboe. “Bij mij niet. Nou ja, ik zet hem ook niet op m’n nachtkastje. Wel even in een la ofzo. Snap je? Er is dus gewoon nog wel een ding alsof wij dit niet mogen ofzo, weet je wel? Terwijl het eigenlijk zo is dat het heel normaal zou moeten zijn.”

Wellicht kan Patty aan Linda vragen of ze een van die speeltjes ook in panterprint kan spuiten. Heeft de Kruidvat er ook weer een leuk accessoire bij.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Patty Brard legt haar dildo niet op, maar ín haar nachtkastje. Too much information?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen