Lil Kleine boekt succes: ‘Hij mag ook weer terug in televisiejury!’

Lil Kleine boekt veel succes met zijn comebacksingle. De plaat ‘Herinnering’ die hij met Boef heeft uitgebracht boekt records. “De volgende stap? Gewoon weer terug in een televisiejury!”

Lil Kleine en Ronald Molendijk © RTL, SBS

Het lijkt erop dat Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine, zijn carrière weer onverstoord kan oppakken na de mishandeling van zijn ex-vriendin Jaimie Vaes. Zijn comebacksingle Herinnering is een grote hit met een recordaantal van 846 duizend streams in één dag. En terecht, vindt muziekkenner Ronald Molendijk.

‘Told you so!’

Ronald zegt in Shownieuws dat hij al wel verwacht had fans gewoon naar Jorik blijven luisteren. “Ik wil niet zeggen: ‘I told you so’, maar dat zeg ik lekker wel, want uiteindelijk blijkt gewoon dat dat hele cancelen en achter elkaar maar blijven hakken op mensen die iets in de muziek of een andere kunstvorm doen, weinig effect heeft.”

De muziekkenner vervolgt enthousiast: “Hij heeft een nieuwe track met Boef samen uit, Herinnering, en dat is de snelst en meest gestreamde track in 24 uur, namelijk 846 duizend. Dat is bijna een miljoentje.”

Normaal doen

We moeten BN’ers met wangedrag zo snel mogelijk weer op het zadel hijsen, vindt Ronald. “Wat mij betreft gaan we er een beetje normaal over doen dat dit gewoon mensen zijn die fouten maken en toevallig maken ze muziek.”

Hij vervolgt: “En als ze dan iets fout doen, dan mogen ze best even een poosje op de strafbank, maar ze hoeven niet dood of opgehangen te worden.”

‘Terug op tv!’

Collega Dyantha Brooks, wijzend op het feit dat Jorik coach is geweest in The Voice of Holland: “Oké, dus daarmee zou Lil Kleine weer als jurylid ergens kunnen verschijnen en optreden? Wat jou betreft?”

Ronald: “Ja, zeker wat mij betreft. Dat heeft ook gewoon te maken met dat mensen a) nog niet veroordeeld zijn. We kunnen het ook breder trekken, dat hebben we al vaker gedaan. We hebben het dan ook over Marco en andere mensen. Dan nog blijft het voor mij een heel vreemd verschijnsel. Ik snap gewoon het hele principe niet.”

Liedje

Het nieuwe liedje van Jorik:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Lil Kleine terug in een tv-jury?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen