Youp van ’t Hek terechtgewezen: ‘Zo hypocriet over Linda de Mol!’

Youp van ’t Hek wordt terechtgewezen door Evert Santegoeds na zijn keiharde uithaal aan het adres van Linda de Mol en haar omstreden geliefde Jeroen Rietbergen. “Vroeger was hij vieze Youpie!”

Youp van 't Hek en Linda de Mol © RTL

Het stoort Evert Santegoeds dat Youp van ’t Hek zo’n grote mond heeft over de geliefde van Linda de Mol. De cabaretier verbaasde zich er in zijn column over dat LINDA. de hoofdredacteur naar Jinek stuurde om over de orgasmekloof te praten: “Ik dacht dat ze daarvoor de ex van Linda de Mol zouden vragen. Vieze Jeroentje is een liefhebber met ruime praktijkervaring.”

Vieze Youpie

Flauw en hypocriet, reageert Evert aan de desk van Shownieuws en in zijn podcast Strikt Privé. “Ook een Youp van ’t Hek of all people, die afgelopen zaterdag in NRC weer tekeer gaat over ‘Vieze Jeroentje’. Die denkt dat wij aan collectieve geheugenverlies lijden ofzo.”

Wat dan? “Youp was zelf vieze Youpie vijftien jaar geleden toen hij een fan, een volwassen vrouw met vijf kinderen, weghaalde bij haar gezin om daar zelf de lakens mee in te duiken. Mevrouw Van ’t Hek heeft hem toen ook buiten gezet. We hebben dat destijds uitgebreid beschreven allemaal.”

Wappie

Het was toentertijd juice van Evert. “Zij was een tandartsvrouw uit het zuiden van het land, had een baby van een paar maanden en was helemaal wappie van Youp. Ja, Youp zijn reputatie in Amsterdam die mag er ook zijn. Dus hij is nou niet de aangewezen persoon om Jeroentje de oren te wassen en praktijkervaringen toe te schrijven.”

Hij vervolgt: “Youp heeft zelf dus ook praktijkervaring. De tandartspraktijkervaring!”

Kort van memorie

Youp moet zich niet zo hypocriet gedragen, vindt Evert. “Die is vergeten dat zijn eigen vrouw hem ook weer in genade heeft teruggenomen. Na een hele lange buitenechtelijke affaire.”

Collega Bart Ettekoven: “Die mensen zijn altijd heel kort van memorie.”

Evert: “Ja, die denken dat wij allemaal een verstandsverbijstering hebben ofzo. Dus Youp was zelf vieze Yoepie.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Youp van 't Hek hypocriet over Linda de Mol?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen