Catherine Keyl diep door het stof na heftige uitspraak over Gordon

Catherine Keyl gaat diep door het stof na haar gemene uitspraken over Gordon. Ze heeft contact opgenomen met de geplaagde entertainer. “Ik heb gezegd dat ik niet trots ben op mijn uitspraak.”

Gordon en Catherine Keyl © NPO

Ze ging vlak na de jaarwisseling ineens he-le-maal los: Catherine Keyl. Ze maakte haar impopulaire collega-BN’ers Gordon en Rachel Hazes met de grond gelijk in een roddelblad. “Als ik alleen al zijn naam hoorde, dacht ik: argh! Laat me met rust. Dat heb ik nu met André en Rachel Hazes”, brieste ze.

Bellen over Gordon

Daar heeft Catherine nu dus ontzettend spijt van. “Eigenlijk ben ik jarenlang bezig in deze column mensen erop te wijzen dat het elkaar keihard veroordelen alleen maar tot rampspoed zal leiden”, schrijft ze in de Vrouw.

En toch deed ze juist dát toen de Weekend haar belde met de vraag of ze het afgelopen showbizzjaar van commentaar wilde voorzien. “Het is in de periode dat er weer veel gedoe is in z’n privéleven. De journalist en ik hangen lang aan de telefoon en ik laat me ontvallen dat ik kotsmisselijk word van Gordon. Fout!!”

Kotsmisselijk

Catherine baalt daar achteraf ontzettend van. “Zoiets zeg je niet. Waarom doe ik het dan tóch? Het is precies wat ik zo verafschuw in de huidige maatschappij en nu doe ik er zelf aan mee?!”

Ze heeft contact opgenomen met Gordon. “Ik (…) eindig met een Bijbels gezegde: ’Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen’. Ik heb Gordon laten weten dat ik niet trots ben op mijn uitspraak.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Catherine Keyl wordt kotsmisselijk van Gordon. Gemeen of begrijpelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen