‘André Hazes jr. gaat Rox alsnóg steunen in strijd tegen Rachel’

Een bron van Privé weet het zeker: André Hazes jr. gaat zijn zus Roxeanne alsnóg steunen in haar juridische strijd tegen hun moeder Rachel. “Er zijn ook zeker gesprekken over geweest.”

André Hazes jr. en Rachel Hazes © RTL, SBS

Het lijkt erop dat Rachel Hazes zich ten onrechte voordoet als erfgename van wijlen André Hazes en op die manier al jaren miljoenen euro’s binnenharkt, ten koste van haar kinderen André jr. en Roxeanne. Daar wil Rox nu een stokje voor steken en daarom heeft ze haar moeder voor de rechter gesleept, maar waar is André in dit verhaal?

Afzijdige André

André houdt zich vooralsnog afzijdig. “Ik bemoei me er bewust niet mee, snap je? Ik werk voor mijn eigen centjes en daar ben ik hartstikke trots op en ik heb nog nooit aan zoiets gedacht als een erfenis, dus ik wil me daar gewoon echt lekker buiten laten het liefst”, zei hij vorige maand.

En dat is wel een beetje vreemd, vindt Privé-baas Evert Santegoeds. Hij merkte eerder op: “Het gaat ook om zijn erfdeel, om zijn geld, en als er ergens geld te halen is, dan zou je wel gek zijn om dat niet te halen, vooral als de familieverhoudingen toch al verstoord zijn.”

Gevoelige jongen

Een Hazes-bron wijst er vandaag in de nieuwste Privé op dat André nou eenmaal een gevoelige jongen is. “Natuurlijk weet hij dat het niet klopt wat zijn moeder heeft uitgehaald. André vindt het een moeilijke situatie. Hij heeft niet voor niets gebroken met zijn moeder. Toch heeft hij nog een bepaald gevoel bij haar.”

André, die niet wil zeggen waarover hij momenteel ruzie heeft met Rachel, zou haar ondanks alles toch dankbaar zijn voor de manier waarop ze hem heeft opgevangen na zijn verblijf in een afkickkliniek. “In deze periode heeft Rachel dag en nacht voor haar zoon klaar gestaan.”

Contact met Rox

Toch zou ook André nu wel inzien wat zijn moeder Rachel jarenlang geheim heeft gehouden. “Er zijn ook zeker gesprekken over geweest tussen Rox en haar broer. Het contact was goed, maar is nu weer wat vertroebeld, maar het is niet zo dat ze elkaar helemaal niet meer spreken.”

Het lijkt er volgens de Hazes-bron op dat André en Rox zich gaan verenigen. “De kans is groot dat hij uiteindelijk weer volop achter zijn zus staat. Ook omdat de relatie tussen André en Monique weer helemaal goed is, zal dit niet lang meer duren. De band tussen Monique en haar schoonzus is altijd goed gebleven, ondanks de strubbelingen van het stel.”

De nieuwste Privé ligt vanaf vandaag in de winkels.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat de media Rachel Hazes voortaan Rachel van Galen moeten noemen als ze inderdaad geen erfgenaam blijkt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen