Linda de Mol bijna terug in het land: ‘Tuinman staat te sproeien’

Het lijkt erop dat Linda de Mol bijna weer terugkeert naar Nederland. Volgens Story staat haar tuinman namelijk alweer te sproeien. “Op Valentijnsdag is ze nog wel met Jeroen in het buitenland.”

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen © NTR, RTL

Linda de Mol zal met Jeroen Rietbergen aan haar zijde nooit meer serieus worden genomen. Toch lijkt ze ‘Vieze Jeroentje’, zoals hij ook wel genoemd wordt, nooit écht aan de kant te hebben gezet. Sterker nog: ze zijn volgens Yvonne Coldeweijer al maandenlang met elkaar op reis, eerst in Chili en vervolgens in Zuid-Afrika.

Oprijlaan

De Story stelt dat dit inderdaad klopt. “Haar gevoelens voor Jeroen zijn kennelijk zó groot dat ze nog altijd zou hopen dat er een toekomst voor hen blijft. Al weken zouden ze samen in het buitenland zijn, en zou de komende Valentijnsdag een heel bijzonder karakter krijgen”, aldus het tijdschrift.

Het is in het Gooi ‘allang geen geheim’ meer dat de twee gewoon weer samen zijn, aldus Story. “Een van de tekenen die daarop wijzen, is dat de auto van Jeroen al weken naast de auto van Linda op dezelfde plek geparkeerd staat, op de oprijlaan van haar landgoed in Huizen.”

Chili

Linda en Jeroen zouden eind december uit Nederland zijn vertrokken. “Diverse getuigen claimen Linda en Jeroen begin januari op het vliegveld in Chili te hebben gezien, al is daarvan tot dusver nog geen enkele foto te zien geweest.”

Toch melden ‘meerdere bronnen’ dit aan Story, aldus het blad. “Ze zouden voornamelijk locaties aandoen waar de kans op ontmoetingen met Nederlanders het kleinst is.”

Doorstart

De hele bedoeling van de reis is dat Linda ‘op haar gemak’ kan ontdekken of ze haar liefdesrelatie met Jeroen weer ‘een doorstart gunt’. “Jeroen is en blijft de liefde van haar leven.”

Het OM besluit op korte termijn of Jeroen zal worden vervolgd. Zowel hij als Linda hopen van niet. “Mocht dié uitspraak er komen, dan zal dat voor Linda dé kans zijn om haar doorstart met Jeroen niet langer geheim te hoeven houden.”

Droge ogen

Als Jeroen wél zal worden vervolgd, dan zal Linda vanwege imagotechnische redenen alsnog haar handen van hem af trekken, denkt Story. “Voor de buitenwereld kan ze dan altijd met droge ogen volhouden dat ze hem de laatste maanden puur als ‘dierbare vriendin’ bijgestaan heeft om weer op het juiste pad te geraken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Linda en Jeroen ooit nog samen over een rode loper kunnen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen