‘Linda de Mol en Jeroen Rietbergen nog op reis, nu in Zuid-Afrika’

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen zijn nog stééds met elkaar op reis, meldt spionnengeneraal Yvonne Coldeweijer. “Het schijnt dat ze inmiddels met elkaar in Zuid-Afrika zitten.”

Jeroen Rietbergen en Linda de Mol © RTL

Het lijkt erop dat Linda de Mol en Jeroen Rietbergen het serieus weer met elkaar willen proberen. Yvonne Coldeweijer onthulde vorige maand dat de twee samen op rondreis waren in Chili en volgens de showbizzhyena zijn ze nog lang niet uitgereisd. “Lin en VJ zijn natuurlijk al sinds begin januari pleite”, meldt ze.

Samen in Afrika

Linda en Jeroen zijn behoorlijk lang weg met elkaar. Yvonne schrijft op haar juicekanaal: “Hun auto’s staan al weken stil voor de deur. Eerst zijn ze op 5 januari door spionnen samen in Chili gespot en nu schijnt het dat het stel samen in Zuid-Afrika zit. Het voelt alsof ze ‘hun tijd aan het uitzitten’ zijn.”

Ze vervolgt: “Zou Lin er gewoon helemaal klaar mee zijn dat wij een mening hebben over haar en VJ en wachten tot het OM een beslissing neemt of ze VJ gaan vervolgen of niet?”

Charmeoffensief

Yvonne vraagt zich af hoe Linda dit allemaal wil gaan inkleden. “Vorig jaar zei het OM dat ze snel met uitsluitsel zouden komen. Wellicht wachten ze hierop. En als hij dan niet vervolgd wordt, dat Lin met een charmeoffensief komt over dat ze weer samen zijn. Ik denk hardop.”

Ze besluit: “Het is bijzonder dat er eerst wordt geroepen dat het stel absoluut niet samen is en dat ze vervolgens wekenlang samen in het buitenland zitten.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Linda de Mol lijkt Jeroen Rietbergen weer te hebben vergeven. Imagoramp op komst?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen