Johan Derksen reageert op speculaties over terugkeer naar RTL

Johan Derksen reageert op de speculaties over zijn terugkeer naar RTL én gaat nog eenmaal door het stof voor zijn mislukte aanval op Angela de Jong. “Dat het verkeerd ging, was mijn schuld.”

Johan Derksen, Lex Uiting en Angela de Jong © RTL, NPO

Nu de fusie tussen RTL en Talpa is afgeketst zitten Johan Derksen en zijn collega’s van Vandaag Inside plotseling weer in een enorme machtspositie. Talpa moet het in zijn eentje zien te redden en heeft het VI-trio keihard nodig. De heren spelen een sleutelrol: zonder hun programma blijft er immers bar weinig over van vlaggenschip SBS 6.

Soebatten over geld

De marktwaarde van de mannen van VI is ontzettend hoog, dus bij de contractonderhandelingen kunnen ze om een flinke salarisverhoging vragen. En anders gaan ze wel in gesprek met de grote concurrent RTL, denken deskundigen.

Johan reageert bij RTL Boulevard: “Laat ik het zo zeggen: daar bemoei ik me helemaal niet mee, dat doet Wilfred. Daar heb ik helemaal geen zin in, joh, om daar over geld te gaan zitten soebatten. Je hebt net gezegd dat ik 74 ben… Kijk: ik kan ieder moment van de dag de beslissing nemen om ermee te kappen. Ik kijk toch helemaal niet meer vooruit?”

Clash met Angela

Verder is er nog altijd veel te doen over de mislukte aanval van Johan op zijn tafelgast Angela de Jong. Hoe kijkt hij daarop terug? “Dat het verkeerd ging, was mijn schuld. Ik heb het namelijk heel slecht uitgelegd. Je hebt van die avonden dat je niet scherp bent en dan begin je te lullen, hè? Dat was zo’n avond.”

Verslaggever Lex Uiting: “Je was wel een beetje de weg kwijt in het bos.”

Johan: “Het was gewoon een slechte avond.”

Heeft Angela hem nog een cadeautje gestuurd voor zijn verjaardag? “Van Angela de Jong heb ik niets ontvangen, nee.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Peter van der Vorst het aandurft met de mannen van VI?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen