Johan Derksen wil format Vandaag Inside wijzigen: ‘Ik hoop het’

Johan Derksen pleit ervoor om muziek toe te voegen aan het format van zijn dagelijkse talkshow Vandaag Inside. “Ik hoop maar dat Talpa ziet dat het programma daar fleuriger van wordt.”

Elvis Presley-meneer en Johan Derksen © SBS 6

Een Elvis Presley-imitator die een programma op SBS 6 heeft gewonnen was gisterenavond voor even de huisband van Vandaag Inside. En dat is de heren van Vandaag Inside, die in het verleden regelmatig met vaste bands werkten, goed bevallen. Sterker nog: ze hopen er een formatwijziging doorheen te krijgen bij de zendertop.

Vrolijker

Johan Derksen is er heel serieus over. “Ik hoop maar, en ik denk dat René het daar wel mee eens is, dat die directie van Talpa, die héél veel verstand van televisiemaken heeft, ziet dat met een bandje het programma toch iets fleuriger is”, zegt hij aan tafel bij Vandaag Inside.

Collega René van der Gijp: “Het is vrolijker. Het is vrolijker, ja.”

En Wilfred Genee: “Ja, het is veel vrolijker.”

‘Werkt beter’

Wilfred gelooft erin. “Het is wel waar: met een band werkt het beter. Al zal je het maar één of twee keer in de week doen, het begin en het eind van de week: het leeft wat meer. Ik neem het mee in de onderhandelingen van de week.”

Tafelgast Job Knoester: “Ja, bijvoorbeeld op vrijdag.”

Johan: “Ja, óf een band óf we kappen ermee!”

René: “Leuk, leuk, gezellig. Een lekker begin.”

Lange muzikale optredens zijn zeldzaam in tv-programma’s, omdat kijkers dan zouden wegzappen. In hoeverre de VI-kijker zit te wachten op muziek is onduidelijk.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Johan Derksen wil bandje in Vandaag Inside. Goed idee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen