Airen Mylene opeens minder vaak op televisie: ‘Dit is de reden’

Airen Mylene is voortaan aanzienlijk minder vaak te zien aan de kop van de Shownieuws-desk. De presentatrice kiest er namelijk voor om meer ruimte te geven aan haar nieuwe radiowerk.

Airen Mylene © SBS 6

De meeste mensen kennen Airen Mylene als presentatrice van Shownieuws en Lachen Om Home Video’s, maar tegenwoordig is ze meer actief voor de radio. Ze is namelijk vaste nieuwslezer geworden bij het in zwaar weer verkerende Radio 538. En daar gaat nu al haar aandacht naar uit.

Minder televisie

Airen vertelt aan Weekend over deze ontwikkeling in haar carrière. “Na weken niet te hebben gewerkt vanwege een hersenschudding was dat wel even een ding. Het was aanpoten omdat alles nieuw was bij 538. En ja, dan heb ik nog Shownieuws ernaast.”

Ze vervolgt: “Dat was niet helemaal mijn bedoeling, want ik wilde het eigenlijk rustiger aan gaan doen, haha! Maar ik vind het nog steeds leuk. Ik ga wel minder tv doen. Ik kan niet zo veel Shownieuws-uitzendingen doen als voorheen.”

Meer radio

Waarom minder op televisie? “Om mijn gezin en 538 te kunnen combineren. Ik vind radio, net als tv, een onwijs leuk pad om te bewandelen. Ik doe naast Shownieuws ook nog Lachen Om Home Video’s, dus ik blijf sowieso in beeld – alleen minder.”

Ze vervolgt: “Bij 538 kom ik ook veel langs, maar dan op social media. Het is een andere zichtbaarheid, ik zie het als een verbreding van min persoonlijke ontwikkeling. Je pakt meer nieuws en kunt er ook nog meer mee doen. De maker in mij wordt daar heel enthousiast van en die controle hebben ligt mij wel.”

Fragment

Airen op de radio:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Airen Mylene minder op televisie. Een gemis?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen