Yvonne Coldeweijer heeft mededogen met Rachel Hazes: ‘Triest’

Yvonne Coldeweijer leeft ergens ook wel weer een beetje mee met Rachel Hazes, de vrouw die haar voor de rechter heeft getrokken om een juicevideo. “Het is ergens ook wel heel triest.”

Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes © Instagram, NPO

De rechtszaak die Rachel Hazes heeft aangespannen tegen Yvonne Coldeweijer is – wat de uitspraak ook zal zijn – nú al als een boemerang in haar gezicht teruggekomen. Haar eis voor een rechterlijk verbod op haar bijnaam ‘gecremeerde kroket’ heeft voor ergernis gezorgd, want waarom belast de professioneel weduwe het rechtssysteem hiermee?

‘Ergens erg triest’

Yvonne leeft ergens ook wel weer mee met de geplaagde Rachel, is te lezen op haar juicekanaal. “Rachel wacht in spanning tot 23 januari of ze de rechtszaak gewonnen heeft. Het is een eenzaam bestaan zo zonder in contact te zijn met beide kinderen. Het is ergens erg triest… maar daar heeft ze het natuurlijk zelf naar gemaakt.”

Het zal Rachel ongetwijfeld niet lekker zitten dat de band tussen André Hazes jr. en de door haar zo gehate Monique Westenberg weer zo goed is. Volgens Yvonne zijn de twee zelfs gewoon weer samen. “André slaapt thuis bij Monique en mini Dré, maar ook soms bij Djarno of tante Els.”

André’s comeback

Heel even ging het gerucht rond dat André zijn comeback bij Holland Zingt Hazes wilde annuleren, omdat hij Rachel daar niet tegen zou willen komen. “Het klopt dat hij dit heeft overwogen”, zegt Yvonne.

André zal er echter gewoon optreden, meent ze. “Uiteindelijk begrijpt hij ook wel dat dit zijn grote comeback moet worden en dat hij het zich helemaal niet kan permitteren nog langer van het podium weg te blijven. Hij voelt de druk om weer muziek te maken en ‘opnieuw’ door te breken.”

Antoon-achtig

De comeback van André zal gepaard gaan met een geheel nieuwe sound, weet Yvonne. “Recentelijk was hij in de studio met een nieuw schrijversteam. Vermoedelijk werken ze aan een nieuwe sound, wat meer binnen het genre van Antoon ligt en wat minder binnen het genre ‘levenslied’.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen