Yvonne Coldeweijer begrijpt SBS 6 niet: ‘Peter Gillis is maffiabaas!’

Yvonne Coldeweijer begrijpt niet waarom John de Mol en zijn tv-zender SBS 6 zo halsstarrig vast blijven houden aan realityster Peter Gillis. “Wanneer is het nou eens klaar met deze crimineel?”

Yvonne Coldeweijer en Peter Gillis © YouTube, SBS 6

Dat Peter Gillis een onfris type is, daar zijn de meeste mensen het wel over eens, maar de vermeende misdragingen die de afgelopen weken door RoddelPraat naar buiten zijn gebracht, zijn wel héél heftig. Juicekoningin Yvonne Coldeweijer is verbaasd dat SBS 6 daar geen consequenties aan verbindt.

Compleet in shock

Yvonne vindt het gedrag van Peter niet normaal. “Ik ben echt compleet in shock van het verhaal over Peter Gillis bij RoddelPraat. Het schijnt dat Peter vorige week een man heeft ontvoerd, urenlang door mannen met bivakmutsen heeft laten toetakelen met een stroomstootwapen en met de dood heeft bedreigd.”

De reden? “Peter wilde twee motoren van hem kopen maar het ging hem niet snel genoeg. Het slachtoffer vreesde voor zijn leven en verklaart telefonisch wat er gebeurd is. De man gaat hier uiteraard aangifte van doen.”

Maffiabaas

SBS 6 moet écht stoppen met de soap van Peter, vindt Yvonne. “SBS en Talpa, wanneer is het nou eens klaar met deze crimineel? Hoeveel moet Peter Gillis nog in opspraak komen in verband met mishandeling van zijn vrouw en andere personen?”

Het stoort haar mateloos. “Andere BN’ers worden om het minste of geringste gecanceld, maar deze Brabantse maffiabaas mag nog steeds volop op tv uitgezonden worden? Waar zijn jullie mee bezig in vredesnaam? Schaam je. Deze man moet met een bloedgang worden geboycot.”

Niet goed te praten

John en zijn kornuiten kunnen nu niet meer met smoesjes komen, meent Yvonne. “Dit valt echt op geen enkele manier meer goed te praten en dit betreft minstens net zo kwalijk gedrag als de rest van de gecancelde BN’ers.”

Ze besluit: “2023 wordt niet het jaar waarin we nog langer zaken onder het tapijt gaan vegen. Peter Gillis is een gevaar voor de mensen om hem heen en SBS en Talpa, jullie moeten hier wat mee gaan doen, want dit kan zo echt niet langer.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen