‘Montana Meiland zag vriend nauwelijks, twee aparte eilandjes’

De relatiebreuk van Montana Meiland is geen verrassing voor Sander van Betten, de ex-flirt van Erica Meiland. Hij stelt dat Montana en Dirk elkaar nauwelijks zagen. “Het waren twee eilandjes.”

Montana Meiland en Dirk © Instagram

Na acht jaar hebben Montana Meiland en haar vriend Derk een punt achter hun relatie gezet. Van samenwonen is het nooit gekomen, dus de breuk zal daardoor iets minder hard aankomen. Volgens Erica’s ex-flirt Sander van Betten is het echter een duidelijk teken dat die breuk er eigenlijk altijd al aan zit te komen.

Twee eilandjes

Sander vertelt aan Story dat dit voor hem echt totaal geen verrassing was. “Ik had vanaf het moment dat ik die twee leerde kennen al het idee dat ze niet lang samen zouden blijven. De vraag was wanneer het uit zou gaan tussen Montana en Dirk. Toen ik ze leerde kennen waren ze al een jaar of vijf, zes samen.”

Zelfs toen waren ze niet echt close met elkaar, weet Sander. “Ik heb ze nooit bij elkaar gezien. Het waren afzonderlijke eilandjes, daar leek het wel op. De breuk kwam voor mij niet onverwacht.”

Ouderwetse l*l

Jan Dijkgraaf, de biograaf van de Meilandjes, denkt ook dat de breuk er wel een beetje aan zat te komen. “Als je na acht jaar nog niet samenwoont vind ik dat, als ouderwetse l*l, best lang. Mijn vrouw en ik woonden binnen een maand samen, dat was misschien wel erg snel. Maar we zouden geen acht jaar hebben gewacht.”

Dat geldt overigens voor de meeste mensen, aldus Jan. “Onze kinderen gingen ook vrij snel samenwonen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen