Guido den Aantrekker kritisch bevraagd: ‘Jij bent Hazes-vriend!’ 

Guido den Aantrekker is kritisch bevraagd over de biografie die hij schrijft over André Hazes jr. Hoe kan dit een objectief boek worden als hij een familievriend is? “Hoezo kan dat niet?!”

Guido den Aantrekker en William Rutten © Shownieuws

De Hazes-overload wordt alleen maar erger. Nu komt er in de lente ook nog een biografie aan over André Hazes jr., geschreven door Story-hoofdredacteur en familievriend Guido den Aantrekker. De verwachtingen zijn natuurlijk niet heel hoog gespannen, omdat veel mensen zullen denken dat het concept eerst eventjes langs de familie gaat.

‘Dit is gel*l!’

Topfotograaf William Rutten legde het Guido gisterenavond voor in Shownieuws. “Maar je bent ook vrienden met ze, dus hoe kan je dat dan…”

Guido: “Nou, William, ik hoef jou niet uit te leggen: vriendschap in de showbizz bestaat natuurlijk eigenlijk niet.”

Ronald Molendijk wijzend naar William: “Gel*l. Dat is een hele goede vriend van mij. Oprecht.”

Guido: “Maar jullie hebben zeg maar geen zakelijke relatie met elkaar, zoals een journalist die heeft met een bekendheid. Dat vind ik echt wat anders.”

Goed contact

William: “Hoe kun jij écht… Ik bedoel: je hebt een goed contact met hen…”

Guido: “Ja, maar dat heb ik met wel meer mensen.”

William: “Maar kun je dan wel echt heel eerlijk zijn?”

Guido: “Waarom zou ik dat niet zijn?”

Sandra Schuurhof: “Hoe vinden zij het?”

Verdedigen

Guido wordt behoorlijk in de hoek gedrukt. Ronald: “Heb je het idee dat je je moet verdedigen?”

Dan zegt Guido in antwoord op Sandra: “Dat moeten ze nog afwachten. Ze weten ervan. André weet ervan.”

Sandra: “Wat zegt hij erop dan?”

Guido: “Nou, niks, dat hij gewoon heel benieuwd is. Hij vond het an sich best nog wel een eer dat iemand van 28 zijn eigen biografie krijgt, maar dan leg ik ook uit: ‘Je bent niet gewoon een doorsnee iemand van 28, maar je hebt bijna al twee levens geleid.’”

Vrezen

William cynisch: “Maar moet hij je vrezen?”

Guido: “Nee, maar, weet je, William: het is zijn leven waar ik over schrijf, het is een biografie. Waarom zou hij moeten vrezen voor dingen die hij heeft meegemaakt? Je kunt hooguit denken: nou, vervelend dat dat in het boek komt, maar ik bedoel: ze zijn wel wat erger gewend inmiddels. Er zullen zeker dingen in staan die mensen nog niet weten. Dat is ook de bedoeling van zo’n boek.”

Yvonne Coldeweijer heeft onthuld dat dezelfde uitgeverij eerst háár had benaderd om de biografie te schrijven. Daar reageert Guido niet op. Volgens de Story-baas onderhoudt Yvonne op Instagram een ‘dagelijkse cabaretshow’.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen