Matthijs van Nieuwkerk verstopt zich: ‘We blijven paparazzi sturen’

Het is stil rondom Matthijs van Nieuwkerk. Héél stil. Hij heeft zich sinds de onthullingen over zijn wangedrag bij De Wereld Draait Door nergens meer laten zien. “We blijven paparazzi sturen.”

Matthijs van Nieuwkerk © NPO

Matthijs van Nieuwkerk lijkt he-le-maal klaar te zijn met de media nu hij voor het oog van de natie van zijn sokkel is gevallen. De onthullingen over zijn woede-uitbarstingen bij De Wereld Draait Door hebben zijn imago in gruzelementen gebracht. En waar is de presentator nu? Speelt hij nog steeds kluizenaar in zijn boerderij?

Matthijs met petje

Zelfs Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds heeft geen flauw benul waar Matthijs uithangt. “Hij wordt helemaal nergens gespot”, aldus de bladenmaker in zijn podcast Strikt Privé. “Er is weinig leven in de brouwerij en het is nu toch al een maand of twee stil.”

Evert geeft zijn paparazzi nog regelmatig de opdracht om naar de woonboerderij van Matthijs af te reizen. “Ik kan wel verklappen dat we af en toe even gaan kijken bij zijn huis, want het is natuurlijk best leuk als hij met een petje op weer naar de bakker gaat op zaterdagmorgen, maar dat doet hij ook niet.”

Balen van Jan Jaap

Publicitair is het ook redelijk stil geworden rondom Matthijs, al rakelde Jan Jaap van der Wal de hele affaire vorige week weer even op door over zijn ervaringen met de presentator te vertellen.

Daar zal Matthijs ongetwijfeld van balen, denkt Jordi. “Ik denk dat Matthijs de afgelopen weken zoiets had van: eindelijk is het een beetje stil rondom mij, maar nu hebben we het dankzij Jan Jaap van der Wal toch weer met z’n allen over hem.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het anno 2023 nog wel kies om fotografen naar het huis van BN'ers te sturen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen