Matthijs van Nieuwkerk betrapt: ‘Hij loopt rond als een zwerver!’

Matthijs van Nieuwkerk staat zeer onvoordelig op de cover van de nieuwste Story. De paparazzo van het blad heeft staan posten bij zijn woonboerderij en daar dook hij op met een ‘Swiebertje-look’.

Matthijs van Nieuwkerk © NPO

Het applaus is ver te zoeken voor Matthijs van Nieuwkerk nu hij is ontmaskerd als studiobeul. De gevallen tv-ster heeft zich volledig teruggetrokken op het erf van zijn woonboerderij in het Gelderse Eefde. Een uitgelezen kans voor Story-paparazzo Edwin Smulders om daar een tijdje te staan posten. En met resultaat (zie onderstaand).

Matthijs helpt sjouwen

Het is Edwin namelijk gelukt om Matthijs op de gevoelige plaat vast te leggen. Als zijn vriendin Martha Riemsma in hun nieuwe Porsche Macan thuiskomt na het boodschappen doen bij Albert Heijn, loopt de presentator naar buiten om te helpen met het sjouwen van de boodschappen.

Edwin schrikt best als Matthijs plotseling opduikt, want de presentator ziet er niet uit zoals we dat gewend zijn. “Dat de gevallen tv-ster zich momenteel gedraagt als een kluizenaar, is hem ook wel een beetje aan te zien”, schrijft Story.

Geen koket kapsel

De look van Matthijs wijst erop dat hij de laatste tijd erg teruggetrokken leeft. “Geen koket getoupeerd kapsel meer of kekke geruite broeken. Matthijs heeft met zijn woeste baard tegenwoordig meer weg van Swiebertje, (…) ontdekte de Story-fotograaf tijdens een tochtje over de landweg bij Matthijs’ huis.”

Matthijs en Martha gaan binnenkort op vakantie naar New York, aldus Story. “Daar kunnen de twee hopelijk iets meer afstand nemen van alle negativiteit in Nederland.”

Story-cover

De cover van de nieuwe Story met daarop de verwilderde Matthijs:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Matthijs van Nieuwkerk binnenkort single is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen