Marc-Marie Huijbregts vindt René le Blanc onbeschoft: ‘Doe dit niet’

Marc-Marie Huijbregts vindt de nieuwjaarswens die B-artiest René le Blanc uit in weekblad Privé behoorlijk misplaatst. “Dit moet je niet doen, hè? Zeg er dan maar gewoon helemaal niets over.”

Marc-Marie Huijbregts en René le Blanc © William Rutten, RTL

René le Blanc is een van de vele sterren die in weekblad Privé een nieuwjaarswens mag uitspreken. Hij wenst in de eerste plaats gezond te blijven, maar zegt ook: “Zelf hoop ik in het nieuwe jaar meer geluk te hebben met een nieuw creatief team dat ik om me heen heb verzameld. Ik heb helaas afscheid genomen van een aantal medewerkers.”

Marc-Marie haalt uit

Dat nieuwe team moet René weer de nodige successen bezorgen. “Met mijn nieuwe club mensen ga ik in januari een mooie tv-show opnemen in Oostenrijk en er komen nieuwe singles aan. Wat dat betreft mag ik mezelf nu al dé geluksvogel van 2023 noemen!”

Op deze manier afstand nemen van je oude team is volgens komediant Marc-Marie Huijbregts niet kies. “Dan denk ik altijd: die zitten gewoon de Privé te lezen, die zijn door een hel gegaan, want die hebben geen baan meer, en dan zegt hij ook nog dat hij ‘helaas afscheid heeft moeten nemen van een aantal mensen’”, zegt hij in zijn podcast.

‘Een beetje pijnlijk’

Co-host Aaf Brandt Corstius is het met hem eens. “Een beetje pijnlijk.”

Marc-Marie: “Dat moet je niet doen, hè?”

Aaf: “Nee.”

Marc-Marie: “Of je moet er helemaal niks over zeggen, maar je moet niet…”

Aaf: “Niet in de vorm van een nieuwjaarswens.”

‘Dat is het ergst!’

Marc-Marie: “En dat het voor jóu ook zo erg is: ‘Ik heb heláás afscheid moeten nemen…’ O, dat vind ik… Dat is voor mij eigenlijk nog het ergste…”

Aaf: “Of ze zijn allemaal weggerend, dat kan ook.”

Marc-Marie denkt van niet. “Nee, dat vertelt dit verhaal niet.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen