Linda de Mol tóch een jokkebrok? ‘Ze reist met Jeroen door Chili!’

Linda de Mol kan ontkennen wat ze wil, maar volgens Yvonne Coldeweijer is ze toch écht weer dikke mik met de omstreden Jeroen Rietbergen. “Ze maken nu zelfs een rondreis door Chili!”

Jeroen Rietbergen en Linda de Mol © RTL

Het zou volgens Evert Santegoeds een gigantische misser zijn als Linda de Mol het tóch weer aanknoopt met Jeroen Rietbergen. Hoewel de hoofdredacteur van Privé altijd vol medeleven spreekt over de gevallen tv-koningin, zou hij dáár wel echt minder enthousiast over zijn. “Dat zou heel slecht zijn voor haar imago.”

Linda in Chili

Het zou echter zomaar kunnen dat Linda zich kan opmaken voor de volgende imagodreun, want volgens Yvonne Coldeweijer is het toch echt weer dik aan. “MEGASCOOP. 🧃 Lin en Vieze Jeroentje schijnen samen een rondreis te maken door Chili. Op 3 januari kreeg ik een melding van een spion dat VJ was gespot op Schiphol. Little did she know…”

Yvonne vervolgt: “Een andere spion spotte VJ namelijk samen met Lin (!) op 5 januari op het vliegveld van Chili. Nahhh. Het stel werd herkend door Nederlanders en Lin en VJ schoten meteen in de stress. Er werd de Nederlanders meteen nadrukkelijk gevraagd om geen foto te maken 👀🧃.”

‘Zeg het al maanden!’

Het bewijst volgens Yvonne dat ze al die tijd wederom over de juiste informatie beschikte. “Ik zeg al maanden dat Lin en VJ nog samen zijn en niemand gelooft mij hè?”

Het is wel de bedoeling dat het allemaal discreet blijft, aldus Yvonne. “Ze zullen nooit meer samen naar buiten treden, maar hij komt daar nog steeds geregeld [bij Linda] over de vloer. Zijn studio is daar namelijk in de tuin. Na het werk eet hij gewoon thuis mee en zit daar ’s avonds ook nog gewoon op de bank. Hij woont wel ergens anders.”

Smalste land

Chili is een land in Zuid-Amerika, bekend om zijn prachtige natuur, cultuur en gastronomie. Veel mensen eten er empanada’s, een snack gevuld met bijvoorbeeld gehakt, kaas of groenten. Het langste land ter wereld heeft een grote diversiteit aan landschappen, zoals het Andesgebied, de Atacamawoestijn en Patagonië.

De veelbezochte hoofdstad is Santiago de Chile, maar ook kustplaatsen als Viña del Mar en Valparaíso zijn zeer populair vanwege hun mondaine stranden en nachtleven.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het ongepast als Linda de Mol weer zo close is met een pleger van grensoverschrijdend gedrag?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen