Johnny de Mol voor het eerst gespot na tv-exit, foto op Story-cover

Johnny de Mol is voor het eerst gespot in het wild sinds hij bekendmaakte definitief te stoppen als presentator van HLF8. “Dit zijn de eerste foto’s na zijn vertrek uit de televisiewereld!”

Johnny de Mol © SBS 6

We horen weinig meer van Johnny de Mol, ondanks dat zijn naam min of meer gezuiverd is door het seponeren van de aangifte van zijn boze ex-vriendin Shima Kaes. Hij heeft zijn talkshow HLF8 definitief de rug toegekeerd en Rutger Castricum gaf onlangs aan dat de presentator door alle ophef nog steeds niet in een mentaal gezonde staat verkeert.

Johnny is gespot

Zit Johnny nu de hele dag opgesloten in zijn peperdure villa? Nee, zo erg is het ook weer niet. Een paparazzo van de Story heeft de geplaagde televisiester gespot in miljonairsenclave Laren en dat beeld heeft deze week de cover van het veel gelezen showblad gehaald (zie onderstaand).

Op het moment dat Johnny wordt vastgelegd door de paparazzo, draagt hij een blauwe jas en een grijze muts. Hij zit op een elektrische bakfiets van het merk Urban Arrow en steekt zijn linkerduim omhoog. ‘Johnny de Mol laat zich zien!’, staat er bij de foto. ‘De eerste foto’s na vertrek uit tv-wereld.’

Zorgeloos fietstochtje

Er staan in het blad zelf nog een aantal foto’s van Johnny en daarop zijn ook zijn geliefde en een van hun zoontjes te zien. Er wordt gesproken van een ‘zorgeloos fietstochtje met het gezin’.

Hoe duidt Story de beelden? “Het gaat duidelijk beter met Johnny, die door alle publiciteit over zijn onstuimige liefdesrelatie met ex-verloofde Shima Kaes de zon even niet meer zag schijnen; hij steekt lachend zijn duim op naar Story-fotograaf Edwin Smulders.”

Minder uitbundig

De Story kan zich goed voorstellen dat Johnny en zijn gezin de kerstdagen rustig hebben doorgebracht, ook omdat het voor de rest van zijn familie geen eenvoudig jaar was.

“Door alle familieperikelen is de kerst bij de familie De Mol ongetwijfeld een stuk minder uitbundig gevierd dan normaal. Desondanks voelt Johnny zich weer goed genoeg om er met zijn gezin op uit te trekken!”

Story-cover

De Story-cover met Johnny:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u nog op televisie willen als u Johnny de Mol was?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen