Rachel Hazes verbijstert Boulevard: ‘Ruziebekentenis een foutje?’

Rachel Hazes is nu al twee avonden op rij de opener van RTL Boulevard. Ze hebben daar nog eens een nachtje over de kroketzaak geslapen en zijn verbijsterd: “Was haar ruziebekentenis een foutje?”

Aran Bade en Rachel Hazes © RTL Boulevard, NPO

Dat je als BN’er maar beter stil kan zitten als je geschoren wordt, blijkt maar weer uit het feit dat Rachel Hazes – door eigen toedoen – nu al twee avonden op rij de opener is van RTL Boulevard. De showrubriek heeft met de berichtgeving over Rachels kroketzaak tegen Yvonne Coldeweijer een positieve recensie gescoord van Angela de Jong en pakt nu door.

Minder contact

Rachel was gisterenavond wederom de klos in RTL Boulevard. Luuk Ikink en zijn kornuiten hebben die rechtszaak een nachtje laten bezinken en werden verbijsterd wakker: hoe kán het in vredesnaam dat Rachel de onenigheid met haar zoon André heeft opgebiecht, als ze Yvonne juist dáárom voor de rechter heeft gesleept?

Het is deze passage van Rachels advocaat die voor beroering zorgt: “Wat er op dit moment speelt is dat er minder contact is tussen Hazes en André Hazes. De aanleiding hiervoor is een voorval dat zich enkele weken voor het lek heeft voorgedaan.”

Gelekte brief

Nu bekent Rachel dus opeens dat er inderdaad sprake is van verstoord contact met André, maar dat alleen de réden die Yvonne noemt niet klopt, namelijk het uitlekken van André’s break-up letter aan Sarah van Soelen. “De relatie tussen moeder en zoon is hiermee toch verder onder druk gezet, tot groot verdriet van Hazes.”

Dit sterkt Rachel niet bepaald, vindt RTL Boulevard-ster Eddy Zoëy. “Ja, Aran, het grootste nieuws tijdens de rechtszaak was dus eigenlijk dat ene zinnetje wat de advocaat er tussen neus en lippen door perste.”

Foutje van Rachel?

Showkenner Aran Bade vindt het achteraf gezien eigenlijk ongekend. “Wat zo opmerkelijk is aan die opmerking is hoe belachelijk die zitting eigenlijk was. Het is nota bene de advocaat van Rachel Hazes die in de zaak heeft ingebracht dat er dus geen contact is! Yvonne veerde op en zei: ‘Het klopt dus wel!’”

Eddy vraagt zich af of de ruziebekentenis een foutje is van Rachels advocaat. “Is het onvoorzichtigheid dat hij dat op die manier zei? Of is dat gepland? Wat moet ik daaruit opmaken?”

Aran: “Ik denk dat Rachel en haar advocaat echt hebben geprobeerd om aan te tonen dat die brief niet de oorzaak is van dat er geen contact is tussen André en Rachel, maar heel duidelijk werd het niet.”

‘Het is wel gek’

Luuk Ikink denkt dat de uitgelekte brief wel degelijk de reden is van de André-Rachel-ruzie. Hij wijst erop dat de twee in oktober nog wel samen waren op de première van zijn docu. “Het is wel gek, want (…) in november kwam die brief en ergens daartussenin, zegt de advocaat, is de bom gebarsten, maar daar is dan niet heel veel tijd voor geweest.”

Aran: “Precies, dus mijn gevoel is dat die brief wel degelijk het onderdeel is of in elk geval delicaat genoeg is om deze band tussen André en Rachel, die toch wel weer wat hersteld was, te doen doorbreken. Het blijft gewoon heel ingewikkeld. Ik zag gisteren Rachel ook. Ze is heel erg solistisch bezig.”

Instagram

Rachel doet ondertussen of haar neus bloedt en plaatste gisteren fotootjes van haar vernieuwde interieur online (zie onderstaand). Aran: “Dat zijn heel veel bijzettafeltjes waar die gecremeerde kroketten op gezet kunnen worden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Kan Rachel Hazes deze kwestie eigenlijk alleen maar verliezen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen