Guido Weijers: ‘Simon Keizer ging vreemd met vrouw Nick Schilder’

Guido Weijers heeft in zijn oudejaarsconference een wel héél pittig gerucht over Nick & Simon op tafel gegooid. Volgens de cabaretier is Simon Keizer vreemdgegaan met de vrouw van Nick Schilder.

Guido Weijers en Nick & Simon © RTL 4, AvroTros

Na een lange periode van geruchten over het vermeende vreemdgaan van Simon Keizer, maakten Nick & Simon in augustus bekend dat ze uit elkaar gaan als duo. Tijdens het interview over hun break-up kon Eva Jinek het niet laten om de heren te vragen of die overspelgeruchten iets te maken hebben met hun beslissing. Ze antwoordden ontkennend.

Overspel?

Guido Weijers brengt de geruchten over Nick & Simon nu naar het volgende niveau. “Wat was dat voor een juice dit jaar? Op een gegeven moment keken ze elkaar niet meer aan! Wat was er aan de hand? Het gerucht ging dat Simon was vreemdgegaan met de vrouw van Nick. Ik weet ook niet wat er waar is of wat niet”, zegt hij in zijn oudejaarsconference.

Het is niet duidelijk of Guido de roddels verkeerd heeft geïnterpreteerd, beschikt over andere bronnen of dat hij de roddels een twist geeft zodat ze beter aansluiten bij zijn slotgrap. “De vraag is dan: wie is dan schuldig en wie moet je het kwalijk nemen? Ik vind sowieso: je kunt het die vrouw niet kwalijk nemen, want ik hou Nick & Simon ook nooit uit elkaar.”

Achterklap

Merkwaardig genoeg haalt Guido in zijn conference keihard uit naar de brengers van roddel en achterklap. “Wat ik pas écht erg vind is roddel en achterklap: o ja, Waylon, Danny de Munk en Charly Luske. Hé, die hebben niet per se iets strafbaars gedaan, hè? Die hebben thuis iets uit te leggen, maar die hebben niet per se iets strafbaars gedaan.”

De kijker zal zich ongetwijfeld afvragen of een tirade tegen roddel en achterklap wel geloofwaardig is als je diezelfde roddel en achterklap wél gretig gebruikt om er grappen over te maken. Hoe dan ook: Guido pleit voor iets meer vergevingsgezindheid voor BN’ers. “Ze zijn geen slecht mens, ze zijn slechts mens.”

Mediacourant wenst u een vreugdevol 2023, vol met woeste sterren en ophef 🥂

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen