Guido den Aantrekker met bio over André Hazes jr.: ‘Ware verhaal’

Guido den Aantrekker, de hoofdredacteur van Story en familievriend van de Hazesjes, werkt aan een biografie over André Hazes jr. “Het boek is soms rauw, altijd eerlijk en vaak droogkomisch.”

Guido den Aantrekker en André Hazes jr. © SBS

Éindelijk eens wat nieuws omtrent de familie Hazes: Guido den Aantrekker kondigt een biografie aan over André Hazes jr. Héél erg pikant zal het niet worden, aangezien de hoofdredacteur van Story warme banden onderhoudt met de familie. “Ik zeg voor straks alvast: lees, alsof het je laatste dag is!”

Zondaar André

Het is het vierde boek van Guido. “Nog volop schrijvend in de vrije uurtjes (ontspanning voor mij) verschijnt in mei 2023 mijn ongeautoriseerde biografie ‘Grote Jongen’, met subtitel ‘André Hazes. Zoon, Zanger, Zondaar’.”

Hij werkt samen met een Vlaamse uitgever. “In eerste instantie bedoeld voor Vlaanderen, waar André Hazes senior én junior bijzonder geliefd zijn, toonden de Nederlandse inkopers zo veel interesse dat het ook hier wordt uitgegeven.”

Intimi en vrienden

Wat krijgen we te lezen? “Grote Jongen vertelt het ware verhaal van het bizarre leven van André Hazes jr. op basis van gesprekken met familie, vrienden, andere intimi en eigen herinneringen, inclusief nieuwe feiten en onbekende anekdotes, en onthult wat de documentaires níet laten zien”, zegt Guido.

Hij vervolgt: “Het beschrijft vooral de gecompliceerde zoektocht van een zoon naar zichzelf; gegijzeld door de schijnwerpers, gesloopt door de continue druk van een beroemde achternaam. Het boek – soms rauw, altijd eerlijk, vaak droogkomisch – wordt opgedragen aan alle vaders en zoons.”

Yvonne reageert

Yvonne Coldeweijer, die Guido steevast neerzet als de buikspreekpop van Rachel, vindt het hilarisch dat Guido met dit boek komt. Dezelfde Vlaamse uitgeverij blijkt haar namelijk als eerst te hebben benaderd:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Familievriend Guido den Aantrekker schrijft biografie over André Hazes jr. Spannend?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen