Linda de Mol-telg gewaarschuwd: ‘Ga níet in BN’er-shows zitten!’

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol die elke avond bejubeld wordt in De Oranjewinter, krijgt een goed bedoelde waarschuwing van twee fans. “Ga níet in BN’er-shows zitten!”

Noa Vahle © SBS 6

Dankzij haar invloedrijke familie is Noa Vahle razendsnel op het hoofdpodium geklommen bij SBS 6, de tv-zender van haar oom John de Mol. Ze is momenteel te zien in De Oranjewinter, waar ze vrijwel elke avond te horen krijgt hoe geweldig ze wel niet is. Volgens Telegraaf-ster Wilson Boldewijn begint dat wel héél overdreven vormen aan te nemen.

Ontdekking van WK

Marieke Derksen, de ‘dochter van’, is in elk geval ook enthousiast. Zij twittert: “De ontdekking van dit WK is volgens mij toch echt Noa Vahle. Wél aan Infantino de vraag stellen over dode arbeiders. Wél de One Love-band dragen. Nog steeds tegengewerkt door de idiote boycot van Oranje, bracht ze naar mijn idee het beste, meest echte verslag.”

Story-baas Guido den Aantrekker, die ook voor de Talpa-familie werkt, antwoordt: “Extreem groot talent 🏆”

Marieke: “Vind ik dus ook, voor wat het waard is.”

Groeidiamant

Guido waarschuwt Noa wel dat ze nu niet in allerlei BN’er-shows moet gaan zitten. “Als ze het rustig opbouwt, wordt ze een grote in de tv-journalistiek. Nu niet in panels en talkshows gaan zitten. En goede coaching. Groeidiamantje.”

Marieke is het daarmee eens. “Helemaal eens! Je niet laten verleiden door spelshows, meningencircus etc. Als vreselijke tv-junk lijkt zij de frisse wind. Verslaat iedere journalist ter plekke met alle beperkingen die ze heeft. Echt ontzettend knap. Ook wel een keer leuk. Positiviteit.”

Guido: “Dat dus.”

‘Ze is zó naturel!’

Marieke hekelt al die BN’ers die ineens overal opduiken. “Vind het oprecht zonde dat talenten zich opblazen door aan alles mee te doen.”

Guido: “Het is lastig weerstand bieden, want leuk om aan mee te doen, streelt de ijdelheid en altijd lastig om nee te zeggen. Maar doseren werkt beter op de lange termijn. Komt vast goed in Noa’s geval.”

Marieke: “Tot op heden doet ze het geweldig. In het hol van de leeuw, geen Instagramprinsesje. Dat is op zich al best uniek.”

Guido: “Spreekt ook zó naturel. Ben elke keer weer onder de indruk – heb ik niet vaak. En daarnaast leuke vrouw om naar te kijken, ALs dAT noG MAg.”

Leuke meid

Is het nu klaar met die loftrompet? Nee. Marieke: “Juist! Het is gewoon een naturel leuke meid, hoor oma eens spreken? Maar geen haarstuk, filler, nepwimper te bekennen. Ze had wel een fijne sneer naar voetbalvrouwen. Een verademing!”

Guido: “Haha, al die instafreakies kunnen wel inpakken. De echte vrouwen komen terug 😉”

NRC-sportredacteur Koen Greven vindt dat Marieke en Guido wel heel erg doorslaan. “Rustagh. Niet overdrijven”, twittert hij. “Ze doet het prima hoor. Daar niet van.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen