Jeroen Snel flink afgekat na optreden RTL Boulevard: ‘Glijmiddel!’

Jeroen Snel wordt flink afgekat om enkele uitspraken die hij heeft gedaan in RTL Boulevard. Hij zou zich geen journalist mogen noemen, vindt Story-baas Guido den Aantrekker. “Glijmiddel!”

Jeroen Snel en Guido den Aantrekker © RTL 4, SBS 6

De Britse prins Harry en zijn geliefde Meghan zijn momenteel volop in het nieuws vanwege hun voortdurende aanvallen op zijn koninklijke familie. Ditmaal zijn de twee te zien in een documentaire op Netflix, waarvoor ze exorbitant veel geld krijgen. Het werd gisteren uitgebreid besproken door Jeroen Snel en Annemarie de Kunder in RTL Boulevard.

Glijmiddel

Story-baas Guido den Aantrekker heeft zich zwaar geërgerd aan hun analyses. “Glijmiddel Jeroen Snel beweert met droge ogen dat de dood van prinses Diana veroorzaakt is door de pers, in RTL Boulevard. En dat noemt zich journalist. Die ander heeft al helemáál geen idee, die wil zelf prinsesje zijn 👑”, twittert hij.

Qmusic-muziekbaas Rob Ester daarop: “Zonder het fenomeen ‘paparazzi’ was de kans in ieder geval groter geweest dat Diana er nu nog zou zijn, denk je niet?”

‘Echt onzin!’

Guido vindt van niet. “Echt onzin. De chauffeur was onder invloed en speelde een gevaarlijk spel door onverantwoord weggedrag. Paparazzi zijn er altijd geweest sinds La Dolce Vita; daar is nog nooit iemand door overleden. Bad drivers wel. Daarbij had Diana dealtjes met ze, en kon er prima mee overweg.”

Rob cynisch: “Nee ok prima joh. Topvolk inderdaad die paparazzi. Sympathieke en vriendelijke jongens. 👍”

Guido: “Duidelijk een outsider. 😉 En paparazzi die rechtop zitten en pootjes geven – daar hebben we niets aan. Ja, ik heb bij Story jarenlang in teamverband gewerkt met een paparazza. In haar werk meedogenloos als het moest, tegelijk een van de liefste en beschaafdste mensen die ik ken.”

EO-hoofd

Radiobekendheid Patrick Kicken mengt zich ook in de discussie. “Dat is toch dat vleesgeworden EO hoofd? Blijft een gek gezicht, hem bij Boulevard.”

Guido: “Verder prima kerel, in z’n genre. Maar ik snap niet dat je jezelf als journo zo verloochent door policor onzin te verkondigen over een dossier waar je als zelfbenoemde royaltykenner de hoed en de rand van kunt weten. Dat geglibber naar de royals toe vanavond van dat stel, brrr.”

‘Het is een keuze’

Volgens Guido is de dood van Diana niet te wijten aan paparazzi. “Extreem hard rijdend paparazzi af willen schudden met mensen aan boord is een keuze.”

Een ander: “Wie kijkt er nou naar RTL Boulevard?”

Guido: “Veel mensen. Leuk programma, net als Shownieuws (laatste wel iets beter, natuurlijk 😉).”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen