Gordon zegt middagshow Frank Dane af: ‘Hij baalt flink van Op1’

Gordon heeft de middagshow van Frank Dane afgezegd. De tv-ster baalt behoorlijk van zijn optreden bij Op1 en had daarom even geen zin in een radio-interview. “Hij had het er niet zo leuk.”

Frank Dane en Gordon © Radio 538

De 54-jarige Gordon is momenteel speciaal in Nederland om zijn nieuwe tv-programma’s op SBS 6 te promoten, maar hij heeft er weinig plezier in. Hij begon zijn mediatournee gisterenavond in de talkshow Op1, maar daar vielen zijn uitspraken over Qatar niet in goede aarde. Eén van de andere tafelgasten besloot op te stappen.

Gordon belt af

Het levert Radio 538-ster Frank Dane een afzegging op. Hij begon zijn radioshow vanmiddag om vier uur ietwat teleurgesteld. “Ik vraag me vandaag hardop af: welke show zou nou leuker zijn? De show die we hadden of die we gaan doen? We hadden een show, die konden we weggooien. En nu hebben we een show, maar welke is leuker?”

Hij verklaart: “We hadden Gordon en we hadden Louis van Gaal en we verheugden ons daar al weken op. We zouden vandaag Louis van Gaal in de show hebben en Gordon, maar die hebben allebei afgebeld, echt een uur voor de show.”

Vroeg uit bed

Sidekick Jelte van der Goot vindt het ontzettend jammer. “Echt zonde. Ik ben nog nooit zo snel mijn bed uitgekomen vanmorgen. Ik dacht: vandaag is de dag.”

Frank daarop: “Dat is niet waar wat je nu zegt. Je hoefde niet vroeg uit je bed, want alles was al geregeld. Alles stond echt al wekenlang in de steigers, maar goed.”

‘Hij baalt van Op1’

Waarom hebben de heren afgezegd? Frank: “Louis van Gaal kon niet vandaag en Gordon heeft afgebeld, want die had het gisteren niet zo leuk bij Op1 en heeft zoiets van: het kan me allemaal wel gestolen worden.”

Uiteindelijk is besloten om John van den Heuvel en Martin Garrix uit te nodigen voor de show van vandaag. “Binnen een kwartier geregeld.”

Steun van Yvonne

Gordon krijgt niet veel steun, maar wel van Yvonne Coldeweijer. De juicekoningin onderhoudt een goede relatie met de geplaagde tv-ster. Zij ergert zich aan de dame die bij Op1 wegliep van tafel.

Yvonne: “Wat een aanstellert zeg 😂. Trek gewoon je mond open en zeg wat je vindt. Dat weglopen de laatste tijd bij talkshows vind ik zo dramatisch.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon heeft de middagshow van Frank Dane afgezegd. Jammer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen