VI’s Eva Jinek-basher flink de klos: ‘Hoezo moet ik boete betalen?!’

Sam van Royen, de redacteur van Vandaag Inside die het imago van Eva Jinek flink heeft beschadigd, krijgt nu zélf een tegenslag te verwerken. Hij heeft namelijk een zeer pittige boete gekregen.

Eva Jinek en Sam van Royen © RTL, Instagram

Talkshowdiva Eva Jinek moet VI-redacteur Sam van Royen een ongelooflijke verrader vinden. Hij was afgelopen lente aanwezig op de afterparty van haar seizoensfinale en bazuinde vervolgens rond dat de presentatrice daar op het graf van Vandaag Inside zou hebben gedanst. Dat programma was toen tijdelijk van de buis gehaald vanwege de kaarsrel.

Eva onder vuur

Het geroddel van Sam leidde ertoe dat Eva op de nationale televisie werd uitgescholden door Johan Derksen. Een ‘oncollegiaal loeder‘ noemde hij haar. “Ik was er echt van geschrokken. Het ging over iets dat niet waar was. Dat was denk ik het ergste eraan”, reageerde de presentatrice, die Sam neerzette als een leugenachtige jongen.

Sam beweerde dat Eva loog met haar ontkenning en daardoor ging het allemaal van kwaad tot erger. Zo noemde columnist Jan Dijkgraaf de tv-ster een lafbek, riepen de VI-heren weer dat ze ‘schijnheilig en laf‘ is, noemde Harry Vermeegen haar ‘de grote verliezer‘ en keerde ook Bridget Maasland zich tegen Eva.

Sam de klos

Eva zal nu ongetwijfeld even in haar vuistje lachen, want Sam zit behoorlijk in zijn maag met een enorme parkeerboete die hij heeft gekregen. Hij rijdt sinds een paar maanden rond in een Tesla, maar het parkeren van die auto is geen pretje in zijn woonplaats Amsterdam. Het ging vooral op sinterklaasavond goed mis.

Sam heeft een heel klaagbericht geplaatst op Twitter (zie onderstaand), waarin hij vertelt dat hij zijn auto heeft geparkeerd op een parkeerplek met een defecte laadpaal. Parkeren is daar niet toegestaan, omdat de laadpaal goed bereikbaar moet zijn voor reparatie. “Is dit een handig beleid, en moet ik echt die 370 euro betalen?”, klaagt hij.

Thee over laptop

Het is niet duidelijk met welk voodoopoppetje Eva precies aan het spelen is in haar gloednieuwe villa in Abcoude, maar gisteren werd plotseling ook Sams bekende moeder Heleen van Royen getroffen. “Koude kop thee gegooid over mijn MacBook Air”, schreef ze. “Hij maakte een sissend geluid en lijkt dood.”

Ze baalt er flink van. “Een boek schrijven op een iPad is heel onhandig 😅.”

Klaagzang

De klaagzang van Sam:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen