Vandaag Inside-stripper krijgt tik op billen: ‘Man uit studio gezet’

De beveiliging van Vandaag Inside heeft gisteren een man uit de studio gezet. Hij zat in het publiek en gaf een door het programma ingehuurde stripper een tik op de billen. “Dat kan niet.”

Vandaag Inside © SBS 6

Vandaag Inside heeft gisteren bij wijze van ludieke stunt een stripper ingehuurd om de uitzending te verstoren. Het was bedoeld als een knipoog naar Eva Jinek, die al weken geplaagd wordt door allerlei ordeverstoringen in haar programma. Er is dik 200 euro betaald voor deze dame, die voor flink wat hilariteit zorgde.

Tik op billen

De dame stond op, trok haar kleding uit en liep vervolgens in lingerie door de studio heen. Toen ze uit het decor liep, gaf een meneer in een wit overhemd haar een flinke tik op de billen. Dat was echter géén onderdeel van het opzetje: de meneer zat ongevraagd aan de billen van de stripper in kwestie.

Heel verwonderlijk dat dit gebeurde is het niet. De mensen in de studio van Vandaag Inside zijn nou niet bepaald hoogopgeleid. Althans, dat is wat Charles Groenhuijsen erover zegt.

In scène gezet

Na het reclameblok maakte Wilfred Genee duidelijk dat de stripper was ingehuurd. “Het is verstandig om er even heel duidelijk bij te zeggen dat onze bewaking natuurlijk top is, daar mankeert helemaal niets van. Dit was enorm in scène gezet, maar het was even met een knipoog naar de laatste weken. Dat is toch wel belangrijk.”

Studiogast Pieter Cobelens: “Ik had gehoopt dat ze vastgelijmd zou worden aan de tafel.”

Uit studio gezet

En hoe is het met die billentikker afgelopen? Wilfred: “Er was een meneer bij de uitgang die de dame nog een tik op haar achterwerk heeft gegeven. Die is er uitgezet.”

René: “Die is er uitgezet! Hahaha! Je mag tegenwoordig niks meer! Hahaha!”

Wilfred: “Nee maar goed, dat was niet helemaal de bedoeling natuurlijk.”

Fragment

Het fragment:

https://twitter.com/Daan_Danado/status/1592988378739666951

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De billentikker van VI is uit de studio gezet: terecht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen