Tino Martin live op tv gevraagd naar zoveelste ‘dronken’ optreden

Tino Martin is gisteren live in de talkshow HLF8 geconfronteerd met zijn zoveelste optreden waarbij hij stomdronken lijkt. “We hebben allemaal wel eens een keer een wat mindere dag, toch?”

Tino Martin © HLF8

Het aantal belabberde optredens van Tino Martin loopt de spuigaten uit. Ditmaal heeft hij weer een partijtje vals staan zingen op het Total Loss Festival (zie onderstaand). Critici stellen dat de zanger tijdens die optredens steeds ladderzat is. Hij werd er gisterenavond naar gevraagd door presentatrice Hélène Hendriks in de talkshow HLF8.

Knettervals

Hélène windt er geen doekjes om. Tegen Tino: “Over topsport gesproken: een topsporter is ook niet altijd goed in z’n wedstrijd. Kijk maar naar de voetballers: soms is het even helemaal niks. Dat heb jij wel eens. 95 procent van de tijd is het loepzuiver, maar 5 procent is het ook wel knettervals.”

Tino geschrokken: “Oh, is dat zo?”

Hélène: “Nou, we hebben de beelden, maar die laten we niet zien. Maar hoe ga je daarmee om? Er komt dan best wel veel kritiek. Wat doet dat jou?”

Mindere dag

Tino doet alsof er niets aan de hand is. “Ehmm, nou, weet je: ik doe bijna 250 shows per jaar en we hebben allemaal wel eens een keer een wat mindere dag, toch? Tegenwoordig is er dan altijd wel weer een filmpje van en dan ben je even een of twee dagen de l*l. Dan krijg je even een hele kar stront over je heen.”

Hij vervolgt: “Je hebt op social media echt van die beroepsklagers die volgens mij standaard collectief klaar zitten om iedereen die struikelt nog even een trap na te geven. Dat is heel gek, maar elk kanaal neemt dat dan over. En dan denk je: de hele wereld stort in. Na twee dagen gaat de zon weer schijnen en dan pak je de draad weer op.”

Achilleshiel

Mede-tafelgast Jack van Gelder lijkt vervolgens te hinten op misbruik van alcohol. “Heb je genoeg discipline voor jezelf en mensen die jou erop wijzen van: even niet joh?”

Tino: “Natuurlijk, natuurlijk.”

Jack: “Dat lijkt me jouw achilleshiel.”

Tino: “Het is altijd een gevecht natuurlijk, hè? Het is ook zwaar, maar wij doen natuurlijk zoveel in een jaar.”

Een gevecht? Waar doelt hij op? Privé-baas Evert Santegoeds later op de avond in Shownieuws: “We hebben zijn manager gebeld en hij zegt: ‘Ja, die gevaren waar hij het over had, is gewoon dat hij heel hard werkt en de stress.’ Als je vier optredens op een avond hebt, dan heb je bij de vierde een probleem en dán zouden die filmpjes gemaakt worden.”

Amateurwerk

Evert vindt wel dat Tino hier iets aan moet gaan doen. “Af en toe zie je filmpjes op internet waarop toch wel duidelijk is dat hij niet – ja, hoe zeg je dat fijntjes – niet al te zuiver zingt, zeg maar. Dan wordt er gesuggereerd dat dat met alcohol te maken zou hebben. Tino loopt denk ik af en toe wel eens in gevaar in het wereldje met alle verlokkingen die er zijn.”

En zijn Privé-collega Jan Uriot in de rubriek Wat Vindt Jan: “We hebben al vaker dit soort filmpjes voorbij zien komen van Tino. Dan zegt hij steeds dat hij niet dronken is. Zorg ervoor dat dit niet meer voorkomt. Als je de status hebt van Tino Martin, mag dit niet meer gebeuren. Dit is amateurwerk.”

Fragment

De schokkende beelden:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen