Ruben Nicolai sabelt André Hazes jr. neer: ‘Zelfoverschatting!’

Ruben Nicolai vindt het hilarisch dat André Hazes jr. er rekening mee hield dat hij misschien wel bij de legendarische ‘club van 27’ zou gaan horen. “Dat is een staaltje zelfoverschatting.”

Ruben Nicolai en André Hazes jr. © RTL, NPO

André Hazes jr. heeft een tijdlang behoorlijk in een dip gezeten en op een gegeven moment wilde hij zelfs dood, vertelt hij in zijn veelbesproken docuserie op Videoland. De volkszanger sloot zelfs niet uit bij de club van 27 te gaan horen. Dat is een groep van legendarische artiesten als Amy Winehouse en Jimi Hendrix die allen op die leeftijd overleden.

‘Ho, ho, ho!’

Het is door mediajournalist Mark Koster al enorme zelfoverschatting genoemd en daar zijn RTL 4-presentatoren Tijl Beckand en Ruben Nicolai het echt vollédig mee eens, vertellen ze in hun podcast Ruben Tijl Ruben.

Tijl vindt dat André de plank echt volledig misslaat. “Hij zei één ding waarvan ik dacht: ja, wacht heel even. Ho, ho, ho, ho, ho! Ik ben bereid om een hoop te slikken en te pikken, maar hier ga ik even voor staan.”

Club van 27

Het is ongelooflijk, vindt Tijl. “André zat op een gegeven moment zo in de put en in een neerwaartse spiraal, hij zegt: ‘F*ck it, laat het hier maar eindigen en weet je wat? Dan word ik gewoon maar lid van de club van 27!’”

Hij vervolgt: “Het mooie was dat Rachel daar nog even overheen klapte met: ‘Nou, gelukkig is hij nou 28! Het kan ook niet meer nu. Ik ben zo blij!’ Toen dacht ik: wacht heel even, Dré én Rachel. Natuurlijk, je maakt muziek, je bent 27, maar de hele essentie van de club van 27 is dat het artiesten waren die echte internationale faam hadden.”

Ruben haalt uit

Ruben Nicolai is het daar volledig mee eens. “De club van 27… Ja, dat is wel een staaltje zelfoverschatting om je daar moeiteloos tussen te plaatsen.”

Tijl: “Ja, precies. Moet je ook niet willen. Is ook niet gebeurd. Hier trek ik ook een lijn.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat André Hazes jr. ooit in zijn carrière de Johan Cruijff Arena gaat vullen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen